Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha karácsonyra...

Szerintetek ha karácsonyra kapok egy érintőképernyős telefont a családomtól de csak naon kicsi a memóriája és nem vettek hozzá egy memo kártyát az nem szemétség?

Figyelt kérdés
anya azt mondta hogy vennem kell hozzá tokot az én pénzemből meg vegyek hozzá egy memo kártyát azt is az én pénzemből.
2010. dec. 26. 18:54
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
nem leszek plázacica meg nem lesz milliomos férjem meg nem lesz örökbarcsim mert nem vagyok meleg
2010. dec. 26. 19:24
 42/60 anonim ***** válasza:
85%

Kérlek mondd, hogy valahogy így nézel ki:

[link]

2010. dec. 26. 19:24
 43/60 A kérdező kommentje:
..p.d be
2010. dec. 26. 19:25
 44/60 anonim ***** válasza:
Jaaj, akkor még durvább a helyzet... azt hittem, hogy egy kis hülye pitsa csajszival van dolgunk... pedig annyira kézenfekvő lenne, hogy fiúka vagy :D
2010. dec. 26. 19:27
 45/60 anonim ***** válasza:
85%
Miért hiszed mellesleg azt, hogy te aztán mindenhez értesz? Szerintem egy vesztes vagy. Nagy-nagy vesztes. Annál is nagyobb. Igazából nincs rá szó, hogy milyen fa.szfej vagy.
2010. dec. 26. 19:30
 46/60 anonim válasza:
100%

Úramisten ...sajnálom a szüleid, hogy ilyen lányuk(vagy fiuk???:O)van.Minthogy örülnél a telefonnak-á nem egy 2500-forintos szaron vagy kiakadva...

És még ezt nevezed szemétségnek...

Szerintem szánalmas vagy..:S

2010. dec. 26. 19:40
 47/60 anonim ***** válasza:
100%
Te mivel lepted meg a szüleid?Családod?
2010. dec. 26. 19:57
 48/60 anonim ***** válasza:
100%

Legalább tanulj meg írni a szabad időben te telhetetlen patkány.

Nem szemétség, örülj neki, hogy telefont kaptál.

Hány éves vagy te? 10? Kb azon a szinten jársz, megbecsülni nem tudsz semmit, az már biztos. Szüleid helyében szégyenkeznék, hogy ilyen kölyköm van.

2010. dec. 26. 20:02
 49/60 anonim ***** válasza:
100%

elég szánalmas vagy!!!!

inkább örülj amit kaptál!!!én sem sírákoztam amikor kaptam telót,h nincs memó kártyám..... és most karácsonykor parfümöt és deot kaptam,ezek nem olcsók voltak,mégsem hisztiztem ,h nem kaptam valamilyen kütyüt. ennek az ajándéknak is nagyon ürültem,engem nem az érték érdekel,hanem h gondolt rám és szeretnek.

2010. dec. 26. 20:03
 50/60 anonim ***** válasza:
Mivel nem te kerested meg rá a pénzt,inkább örülj mindennek,még ha egy zokni is az.Nekem ha elromlik a telefonom,csak akkor veszek újat (kb 3-4 évente) és akkor is igyekszem a lehető legkevesebből megúszni.Tudjon smst írni meg telefonálni.Mi a fenét tudjon még?
2010. dec. 26. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!