Szerintetek ha karácsonyra kapok egy érintőképernyős telefont a családomtól de csak naon kicsi a memóriája és nem vettek hozzá egy memo kártyát az nem szemétség?
Kérlek mondd, hogy valahogy így nézel ki:
Úramisten ...sajnálom a szüleid, hogy ilyen lányuk(vagy fiuk???:O)van.Minthogy örülnél a telefonnak-á nem egy 2500-forintos szaron vagy kiakadva...
És még ezt nevezed szemétségnek...
Szerintem szánalmas vagy..:S
Legalább tanulj meg írni a szabad időben te telhetetlen patkány.
Nem szemétség, örülj neki, hogy telefont kaptál.
Hány éves vagy te? 10? Kb azon a szinten jársz, megbecsülni nem tudsz semmit, az már biztos. Szüleid helyében szégyenkeznék, hogy ilyen kölyköm van.
elég szánalmas vagy!!!!
inkább örülj amit kaptál!!!én sem sírákoztam amikor kaptam telót,h nincs memó kártyám..... és most karácsonykor parfümöt és deot kaptam,ezek nem olcsók voltak,mégsem hisztiztem ,h nem kaptam valamilyen kütyüt. ennek az ajándéknak is nagyon ürültem,engem nem az érték érdekel,hanem h gondolt rám és szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!