Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha karácsonyra...

Szerintetek ha karácsonyra kapok egy érintőképernyős telefont a családomtól de csak naon kicsi a memóriája és nem vettek hozzá egy memo kártyát az nem szemétség?

Figyelt kérdés
anya azt mondta hogy vennem kell hozzá tokot az én pénzemből meg vegyek hozzá egy memo kártyát azt is az én pénzemből.
2010. dec. 26. 18:54
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
92%

Úr Isten, és még azok a kis köcsögök, akik megmondták neked a frankót? Kis szívem, az igazság fáj néha.

Amúgy meg, tényleg hálátlan kis ... vagy. Más a s.ggét a földhöz verné, ha kapna egy ilyen telefont, te meg egy két-három ezer Ftos memkarit hiányolsz belőle (amit gondolom, nem lenne nagy probléma megvenned)? Túlságosan el lettél kényeztetve, szóval a szüleid is megérdemlik, hogy ilyen gyerekük legyen!

És tudod, sokan akarnának dolgozni, csak nem tudnak, ezért nem tudnak megélni. A semmiből nem lehet gazdálkodni, de te ezt még úgy sem tudod!

[Aki hasonlóképpen válaszolt, azt felpontoztam :)]

15/L

2010. dec. 26. 19:10
 22/60 A kérdező kommentje:
lehet de megnéztem az árát a neten és 50.000 volt de minden évben megnézem az ajándékaim árát csak hogy mijen minőségű mennyire kell rá vigyázni de tava az összes ajándékom együttes ára 97.000 ft volt
2010. dec. 26. 19:11
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

Látom, a helyesírás szótár még egyszer sem szerepelt a fátok alatt. Szomorú! Én a helyedben jövőre azt kérnék :)

Amúgy, ha kapnál mondjuk 500 Ft-ért egy porfogót mondjuk édesapádtól, és azt leejtenéd, összetörne, akkor nem fájna a szíved, mert nem volt drága?

Én szégyellem magam helyetted.

Előző vagyok, 15/L

2010. dec. 26. 19:13
 24/60 A kérdező kommentje:
de tudok egyet s mást az életről szoktam dolgozni itthon meg alapbó én más gyerekekkel ellentétben értem a pénzel és adóval meg kamattal valódolgokat és még sok minden mást
2010. dec. 26. 19:13
 25/60 anonim ***** válasza:
100%
Ez most vagy fake, vagy pusztulj meg r.ohadék.
2010. dec. 26. 19:14
 26/60 anonim ***** válasza:
93%

mijen ... ?

Legközelebb kérj egy helyesírási szótárat is .Hátha belefér a 97 e ft.ba !

Basszuskulcs :P

27/60 A kérdező kommentje:
nem csak az árát nézem hanem hogy miből van meg hogy instabil-e .
 28/60 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki,hogy kaptál valamit.Mik vannak rajta amik sok helyet fognak?Törölj felesleges képet,zenét,videót ami nem kell amíg nincs memó kártya.Majd később veszel bele. :)

Ha viszont értessz a pénzhez és az ilyen dolgokhoz akkor miért nem tudod megbecsülni az ajándékodat?

2010. dec. 26. 19:16
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

Kötve hiszem, hogy értesz te a pénzhez, cicuskám :)

Amúgy meg mi az, hogy instabil-e? Te részvényeket kapsz, és azt nyomozod le, vagy mi a halál? :D

15/L

30/60 A kérdező kommentje:
ez egy egyszerű kérdés volt de ti már teljesen kicsavartátok a témát én elfogadnék egy egyszerű igent vagy nemet.
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!