Szerintetek ha karácsonyra kapok egy érintőképernyős telefont a családomtól de csak naon kicsi a memóriája és nem vettek hozzá egy memo kártyát az nem szemétség?
Úr Isten, és még azok a kis köcsögök, akik megmondták neked a frankót? Kis szívem, az igazság fáj néha.
Amúgy meg, tényleg hálátlan kis ... vagy. Más a s.ggét a földhöz verné, ha kapna egy ilyen telefont, te meg egy két-három ezer Ftos memkarit hiányolsz belőle (amit gondolom, nem lenne nagy probléma megvenned)? Túlságosan el lettél kényeztetve, szóval a szüleid is megérdemlik, hogy ilyen gyerekük legyen!
És tudod, sokan akarnának dolgozni, csak nem tudnak, ezért nem tudnak megélni. A semmiből nem lehet gazdálkodni, de te ezt még úgy sem tudod!
[Aki hasonlóképpen válaszolt, azt felpontoztam :)]
15/L
Látom, a helyesírás szótár még egyszer sem szerepelt a fátok alatt. Szomorú! Én a helyedben jövőre azt kérnék :)
Amúgy, ha kapnál mondjuk 500 Ft-ért egy porfogót mondjuk édesapádtól, és azt leejtenéd, összetörne, akkor nem fájna a szíved, mert nem volt drága?
Én szégyellem magam helyetted.
Előző vagyok, 15/L
mijen ... ?
Legközelebb kérj egy helyesírási szótárat is .Hátha belefér a 97 e ft.ba !
Basszuskulcs :P
Örülj neki,hogy kaptál valamit.Mik vannak rajta amik sok helyet fognak?Törölj felesleges képet,zenét,videót ami nem kell amíg nincs memó kártya.Majd később veszel bele. :)
Ha viszont értessz a pénzhez és az ilyen dolgokhoz akkor miért nem tudod megbecsülni az ajándékodat?
Kötve hiszem, hogy értesz te a pénzhez, cicuskám :)
Amúgy meg mi az, hogy instabil-e? Te részvényeket kapsz, és azt nyomozod le, vagy mi a halál? :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!