Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha karácsonyra...

Szerintetek ha karácsonyra kapok egy érintőképernyős telefont a családomtól de csak naon kicsi a memóriája és nem vettek hozzá egy memo kártyát az nem szemétség?

Figyelt kérdés
anya azt mondta hogy vennem kell hozzá tokot az én pénzemből meg vegyek hozzá egy memo kártyát azt is az én pénzemből.
2010. dec. 26. 18:54
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
38%
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2010. dec. 26. 19:01
 12/60 A kérdező kommentje:
és még csak nem is szóltak hogy kicsi a memója
2010. dec. 26. 19:02
 13/60 anonim ***** válasza:
100%
te arrol tehetsz hogy egy senkiházi hálátlan kisk*csög vagy;)
 14/60 anonim ***** válasza:
100%

szerintem max.13 éves lehetsz.

Egyáltalán akkor minek neked ilyen telefon????

beteg vagy!

15/60 anonim ***** válasza:
94%

Miért, minek kellen ráférni egy telefonra?

Tükörben készült, rajvipre szánt fotónak, mp3-nak?

2010. dec. 26. 19:03
 16/60 anonim ***** válasza:
100%
Sztem az a szemétség h nem elégszel meg egy telefonnal. Tokot tudsz venni egy ezresért vagy még olcsóbban is, mem kártya 2GB kb 2500FT. Ki vagy akadva ennyi pénzen? Röhejes.
2010. dec. 26. 19:03
 17/60 anonim ***** válasza:
100%

A lányomnak a legnagyobb vágya volt, hogy egy éritőképernyős telót kapjon.Mivel lejárt a hűségidő, meg tudtam venni neki részletre.

Amikor kibontotta a csomagból, felsikított, és percekig sírt, és csak ölet, ölelt, és ölelt.

Órák mulva is csak azt hajtotta, nem hiszem el....

Így "kell"örülni egy ajándéknak.

Ja és ő kapott hozzá memó kártyát, az apjától.

Tudod, mi már elváltunk, de meg szoltuk beszélni, ki mit (tud)venni a gyerekeknek, és össze hangoljuk az ajánkékaikat.

A fiam tudta mit fog kapni, mert kért a modellvasútjához egy templomot.Amikor kibontotta, nem fikázta hogy milyen, hanem egyből kezdte össze rakni, és tervezgette hová is teszi majd.

Örülök, hogy az én gyerekeim nem telhetetlenek!

2010. dec. 26. 19:04
 18/60 A kérdező kommentje:

aki szerint kis..csög vok az b.aphatja nehogymá hát nemigaz

ennyit a magyarokról különben is nem én tehetek róla hogy ott fenn az okosok lopják az ország megélhetését és mi meg nem tudunk csinálni semmit

2010. dec. 26. 19:04
 19/60 A kérdező kommentje:
én sem hittem el de akkor is
2010. dec. 26. 19:06
 20/60 anonim ***** válasza:
100%

Marhára irigylem a problémáidat, és valószínűleg nem vagyok vele egyedül az országban...

Barátságtalan világban élünk, és örülj, hogy egyáltalán valaki gondolt rád. Vannak nem is kevesen, akik egy ledolgozott élet után tök egyedül fagyoskodnak egy szobában Karácsonykor, alig tudják az éltelt/gyógyszert beszerezni, és adott esetben reszkethetnek, hogy még azt a keveset is elveszíthetik, amijük van. Ráadásul jó részük marhára nem tehet róla. Nem sokat tudsz még az életről...

2010. dec. 26. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!