Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjemtöl csak egy gagyi...

A férjemtöl csak egy gagyi táskát kaptam karácsonyra. Pedig én vettem neki 8 ajándékot pulcsi polo stb. Ja és lett volna rá pénze. Csak nem érdekli most is alszik nektek hogy esne?

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
96%

Nem olvastátok miket írt?

"elegem van nem ezt érdemlem. persze megkérdezte mit szeretnék mondom nem tudom meglepetést. de van pénze. vehetett volna egy swarowsky szettet vagy valami ismeri az izlésemet a férjem. erre vette egy szar gagyi aluljáros olyan müanyag táskát hogy ... szerintem elválok ez volt a hab a tortán.

"

Ti EZEK tuán még komolyan segíteni akartok a válaszaitokkal?

Swarowsky szett b+.

2010. dec. 25. 22:14
 72/75 anonim ***** válasza:
96%
pénzéhes perszóna :)
2010. dec. 25. 23:27
 73/75 anonim ***** válasza:
71%
Van, aki éhezik karácsonykor, vagy a hidegben tölti a szentestét kint az utcán. Sokak az egész családjukkal mennek ingyen ételért ilyenkor. Szerintem a gesztust kell értékelni. Mellesleg a férfiak általában nem értenek a divathoz :)
2010. dec. 26. 00:04
 74/75 anonim ***** válasza:
0%

Figyi utolsó, én is nagyon súlyosnak tartom a nőt, de ilyenkor a hajléktalanokkal, árvírkárosultakkal, afrikai éhezőkkel stb. jönni nem értem, miért jó. Engem is nyomasztanak a hátrányos helyzetű emberek súlyos problémái, de az ő létezésük nem jelenti azt, hogy másnak nem lehet semmi gondja. Mi lenne, ha minden kérdésre ilyen válaszok érkeznének, pl. mennyi idő alatt sül meg a paprikás hal? – dehát vannak akiknek meg kenyér sem jut, neked ez a legnagyobb problémád??" stb.

Oké, szerintem is parák vannak a kérdezővel, és gondolom a csövesek említésével csak azt akartad elérni, hogy kicsit szégyellje el magát. Ez így jogos is. Csak régóta megfigyeltem, hogy a kevésbé súlyos problémákat rejtő kérdéseknél sokan ilyenekkel jönnek, mintha a kisebb gondokat nem szabadna megoldani, mert hát az iszapkárosultak...

A csajról még annyit, hogy lehet, hogy tényleg kib@szottul gazdagok, és a felső tízezer köreiben egy 1500 ft-os aluljárói táskát venni ajándékba olyan sértésnek/furcsának számít, mintha te a csajodtól/pasidtól megkaptad volna a félig használt radírját, hogy hát lehet vele radírozni, tökjó. Mindenki másnak meg normális ajándékot. Plusz még eléggé le is szarta a pasi a szentestét, legalábbis a leírás szerint. Szóval lehet, hogy ez abban a helyzetben tényleg bajokat jelent a házasságban, csak éppen nem vágja le a csaj, hogy hogyan kell normálisan megfogalmazni a kérdést úgy, hogy a teljesen kívülállók is értsék, hogy valójában mi a gondja. Meg mondjuk minek emlegeti a swarovsky-t, mikor sejtheti, hogy a válaszolók döntő része valszeg sokkal csóróbb náluk, és ezért ezt fogják kiemelni.

Én a helyében valahogy úgy tettem fel a kérdést, hogy hogy esne nektek, ha a férjetek átaludná a szentestét egy – a lehetőségeihez képest – aránytalanul bóvli ajándék átadása után. Vagy ilyesmi, szóval fogalmazni tudni kéne, attól függően, hogy kinek szoól a kérdés. Mert erre lehet, hogy most csak egy lottómilliárdos tudna használható választ adni, aki nem akad meg ott, hogy "nade swarovsky, b4zmeg"

De az is egy opció, hogy nem milliárdosok, csak egyszerűen a pasi annyira pasi, hogy nem látja a különbséget egy alujlárói táska, meg egy swarovsky-kaliberű női cucc között, mert hát mindkettő nőies.. Szóval nem akart sértő lenni, csak nincs érzéke hozzá, de ezt már írtam én is.

2010. dec. 26. 19:18
 75/75 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te marha jól nézhetsz ki, mert más dolog nemigen van benned, ami megfoghatta annak idején a férjed!
2010. dec. 27. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!