Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjemtöl csak egy gagyi...

A férjemtöl csak egy gagyi táskát kaptam karácsonyra. Pedig én vettem neki 8 ajándékot pulcsi polo stb. Ja és lett volna rá pénze. Csak nem érdekli most is alszik nektek hogy esne?

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó: olvass be a szerelme-szex témakörbe: nem egy pasinak el van borulva az agya a nőkkel szemben. Kamu kérdéseket is kiírnak nők nevében, csakhogy még jobban alázzák a női nemet. Borzalmas, ami ott folyik, ennyi beteg hapsit nem láttam még egy helyen.
2010. dec. 25. 00:19
 52/75 anonim ***** válasza:
80%
már minden a pénzről szól???Szerintem nem az a fontos hanem a szeretet és megértés, békesség mindennél többet ér.Hiába adnak egymásnak az emberek drága ajándékokat ha az év többi napján csak bántást adnak.
2010. dec. 25. 00:26
 53/75 anonim ***** válasza:
97%

ez a kérdés fake.

ha nem, azesetben te egy rugdosnivaló nőszemély vagy, aki nem érdemel boldogságot. hagyd el szerintem is, hátha talál egy rendes nőt.

2010. dec. 25. 00:30
 54/75 Bretso ***** válasza:
84%

"Kamu kérdéseket is kiírnak nők nevében, csakhogy még jobban alázzák a női nemet. Borzalmas, ami ott folyik, ennyi beteg hapsit nem láttam még egy helyen."

Na van elég hülye nő is, nem kell őket félteni. Amúgymeg, KAMU!

2010. dec. 25. 00:36
 55/75 anonim válasza:
90%
fake.Boldog karacsonyt.
2010. dec. 25. 00:36
 56/75 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is kamu...

amúgy én megvettem mindenkinek az ajándékokat már hetekkel ezelőtt :) ma délelőtt szólt a férjem, hogy nem volt ideje venni nekem ajándékot. mondtam semmi gond, egy kabátot szeretnék, két ünnep között megvesszük. megkért, hogy szaladjunk el most, mégis legyen mit a fa alá tenni. elmentünk, kiválasztottam egy szép de megfizethetőt. ennyi :)

nem az a lényeg mennyiért kapsz ajándékot!

Tudod mikor a fiam kibontotta az 500 forintos rajzolós játékot és csillogott a szeme a boldogságtól, na az az ajándék!!! vagy mikor a család jóllakottan állt fel az asztaltól és megköszönték, hogy finom ételeket főztem, sütöttem nekik :)

2010. dec. 25. 00:52
 57/75 anonim válasza:
93%
Örüljél, hogy a pároddal lehetsz. Van akinek ennyi elég lenne karácsonyi ajándéknak. Én kaptam is adtam is de semmit sem jelentett mert nem volt mellettem az akit igazán szeretek. 17/F
2010. dec. 25. 01:40
 58/75 anonim ***** válasza:
100%
Neked inkább egy helyesírási szótár kellett volna ajándékba ..........
2010. dec. 25. 02:09
 59/75 anonim ***** válasza:
96%

Van 2 lehetőség:

a) te egy elkényeztetett hisztis p!cs4 vagy, remélem elváltok és ki leszel semmizve, mert megérdemelnéd. Szánalmas vagy.

b) KAMU, mert ennyire senki sem lehet ostoba

Mindkét esetben röhögök rajtad^^

2010. dec. 25. 09:36
 60/75 A kérdező kommentje:
nem kamu a tesójának 100 rugót adott hogy vegyen magának akkor nekem is miert nem ezt mondta. elegem van de k..a. és nem csak a taska. hanem hogy nem en vok neki a legfontosabb.szova tettem neki mondta kaptal egy kabit egy hete az is beleszámit ja 20 ezer a tesoja meg 100.és keresztgyerekek is 50-50. nekem meg ezer ftos gagyi táska.és tudna venni bármit nekem de cseszikrám pedig a felesége vagyok
2010. dec. 25. 14:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!