Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjemtöl csak egy gagyi...

A férjemtöl csak egy gagyi táskát kaptam karácsonyra. Pedig én vettem neki 8 ajándékot pulcsi polo stb. Ja és lett volna rá pénze. Csak nem érdekli most is alszik nektek hogy esne?

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
93%
Na, még egy hisztis házisárkány. Gratulálok.
2010. dec. 24. 23:31
 32/75 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt elválsz?? HÁt akkor itt tuti nagyobb gond van mint hogy ezt a táskát kaptad... Amúgy meg gondolt rád az a lényeg úristen ez tényleg oylan fontos h ebből ekkora ügyet kell csinálni? Abból már inkább csinálnék ügyet h nem érdekli az egész és alszik dehát ha őt nem mozgatja az egész, ő iylen aztán kész. Megpróbáltad a tudtára adni h szexet akarsz? Mert te is simán kezdeményezhetsz. MIndenesetre ezt olvasva sztem tényleg nagyobb gondok vannak és nem ez a fő gond h táskát kaptál.
2010. dec. 24. 23:31
 33/75 anonim ***** válasza:
2010. dec. 24. 23:32
 34/75 anonim ***** válasza:
38%

A férjed egy tahó, de nem azért, mert egy táskát kaptál tőle, hanem azért, mert nem érdekli az ünnep és alszik.

Mellesleg te sem vagy normális. Beszéljétek meg, vagy hagyd ott a fenébe. Az internet nem fogja megoldani az egyre növekvő problémáid.

2010. dec. 24. 23:32
 35/75 anonim ***** válasza:
54%

Tudod...én annak is örülnék,ha a párommal lehetnék most.:)

De még várnom kell négy napot:(

2010. dec. 24. 23:33
 36/75 anonim ***** válasza:
70%

:O

atya ég, nem tudok mit mondani, többiek már leírták

2010. dec. 24. 23:33
 37/75 anonim ***** válasza:
85%
Elválni EMIATT?? Meg swarowsky cucc? Tudod, milyen drága? Nem az ajándék a fontos, hanem a szeretet. Karácsony=szeretet ünnepe nem? Legalább van egy jó kis táskád, ami jól jöhet. Mások baromira örülnének,legalább egy fél tábla csokit kapnának a szeretteiktől. Mások még annak is örülnének, ha békében telne az ünnep! Mert mostanában sajnos divat lett átveszekedni a karácsonyt, mert minden kis hülyeség miatt megsértődnek. Örülj, hogy szeret a párod, és kaptál tőle valamit. Swarowski..(mér, te vettél neki aranyórát?)És ha nincs is rá pénze? Vannak akik enni is alighogy tudnak még ilyenkor is. Vagy figyi, ha legközelebb konkrétan akarsz valamit, tégy rá utalást legalább, mert senki sem gondolatolvasó! A táska még jó is valamire, ezt lásd meg ebben.
2010. dec. 24. 23:42
 38/75 anonim válasza:
100%
Successful Cristmas Troll is successful.
2010. dec. 24. 23:42
 39/75 anonim ***** válasza:
88%
Most te EZÉRT komolyan elválnál??? Örülj inkább, hogy semmi okod nem lenne válni, hisz szeret a párod! A "gagyi" táska pedig még jól fog neked jönni.
2010. dec. 24. 23:44
 40/75 anonim ***** válasza:
44%
Kamu..
2010. dec. 24. 23:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!