A férjemtöl csak egy gagyi táskát kaptam karácsonyra. Pedig én vettem neki 8 ajándékot pulcsi polo stb. Ja és lett volna rá pénze. Csak nem érdekli most is alszik nektek hogy esne?
Én megértem a kérdezőt, nekem is szarul esne, és nem azért mert anyagias vagyok, csak mert magamból indulok ki.
Ha szeretek valakit minden tőlem telhetőt megadok neki, ha pénzem nincs sütök-főzök, ez független a karácsonytól, de karácsonykor még nagyobb hangsúlyt kap. És gondolom téged se az zavar, hogy mit kaptál, hanem az hogy milyen módon kaptad, és hogy utána se foglalkozik veled...
18/L
a szeretet ünnepe hát igen..
ajándék lónak ne nézd a fogát, hát igen.. :D
Este van aludni kell :D
De amúgy ha ő ilyen, akkor nincs mit gondolkozni, de ha eddig nem ilyen volt akkor már baj van :S
pl. nekem is volt ilyen igaz nem karácsonykor és azt hittem nem szeret :( aztán mikor panaszkodtam, elmagyarázta, hogy ő ilyen ha fáradt.
23.09 én is így vagyok vele, vettem nekik ajűndékot ők se mondták hogy bk-t. pedig nem vagyunk rossz viszonyban. ezvan.
nekem még egy tábla csoki is jólesett volna...
Én a szüleimtől kaptam ajándékot, de annyit sem mondtak, hogy boldog karácsonyt vagy vmi. Szenteste 8kor lefeküdtek aludni, se közös vacsora, semmi. Sajnos ilyenek egyes emberek. :S
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!