Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjemtöl csak egy gagyi...

A férjemtöl csak egy gagyi táskát kaptam karácsonyra. Pedig én vettem neki 8 ajándékot pulcsi polo stb. Ja és lett volna rá pénze. Csak nem érdekli most is alszik nektek hogy esne?

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
87%
Én bármit is kapnék a barátomtól, nagyon örülnék neki, és sosem mondanám rá, hogy "gagyi sz@r".
2010. dec. 24. 23:50
 42/75 anonim ***** válasza:
86%
Minek vettél egyáltalán neki 8 ajándékot?Bőven elég lett volna egy jó kis pulcsi.Egy szemét kis riheronyg vagy ahogy az egyik előttem szóló írta.Hihetetlen mi mindenen fennakadnak az emberek..bár ha jól sejtem tényleg nem csak az ajándék van a háttérben.Ha viszont igen,és csak az ajándék a bajod,akkor mégundorítóbb vagy.:)
2010. dec. 24. 23:52
 43/75 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy elnézem, ez a házasság nem sokat érhet és nem a táska miatt...
2010. dec. 24. 23:53
 44/75 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen nő mellett én is megundorodnék a Karácsonytól, nem érdekelne többet.

"elegem van nem ezt érdemlem. persze megkérdezte mit szeretnék mondom nem tudom meglepetést. de van pénze. vehetett volna egy swarowsky szettet vagy valami ismeri az izlésemet a férjem. erre vette egy szar gagyi aluljáros olyan müanyag táskát hogy ... szerintem elválok ez volt a hab a tortán.

"

Na bašzd meg.

200 forintot nem érsz, páros lábbal tessékelnélek ki a hidegbe.

2010. dec. 24. 23:56
 45/75 anonim ***** válasza:
78%
És este közel 11-kor, amikor a kérdést kiírtad, talán ne legyen már bűn aludni.
2010. dec. 24. 23:57
 46/75 anonim ***** válasza:
84%
Higgyetek nekem,kamu..
2010. dec. 24. 23:57
 47/75 Tyler913 ***** válasza:
85%
Emberek,ez kamukérdés.Nem tudom,kinek jó karácsonykor másokat idegelni,de hagyjátok.Inkább kapcsoljátok ki a gépet,és azt az időt, amit itt töltenétek,töltsétek a szeretteitekkel, és érezzétek jól magatokat.
2010. dec. 24. 23:59
 48/75 anonim ***** válasza:
85%

Figyi, a pasik jelentős részének nincs érzéke a női cuccokhoz. Nem tudja, mi a különbség egy aluljárói táska és egy swarovsky vagy ilyesmi között. Biztos nem akart téged bántani, csak nincs érzéke bizonyos dolgokhoz. Pl. hogy neked fontos, hogy sokáig együtt romantikázzatok szenteste. Valószínűleg nem illetek össze. Meg ki is hűlhetett a kapcsolat, ha nem szexeltek. De nem hiszem, hogy bántani akar. Csak belkényelmesedhetett ebbe a kapcsolatba.

De amúgy 8 db ajándék az tényleg elég súlyos...:D

2010. dec. 24. 23:59
 49/75 anonim ***** válasza:
75%

de engem úgy felb@sz az ilyen xD

az ilyenek miatt vagyunk mint pénzéhes k urvàknak titulàlva

:(

17/L

2010. dec. 25. 00:00
 50/75 Tyler913 ***** válasza:
79%
Utolsónak: kik? Mindkét nem termel ki hülyéket,aki pedig általánosít,az megérdemli,hogy valóban csak pénzéhes k.rvákkal találkozzon:)
2010. dec. 25. 00:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!