Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjemtöl csak egy gagyi...

A férjemtöl csak egy gagyi táskát kaptam karácsonyra. Pedig én vettem neki 8 ajándékot pulcsi polo stb. Ja és lett volna rá pénze. Csak nem érdekli most is alszik nektek hogy esne?

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
96%

továbbra is tartom, hogy fake, mert ilyen egyszerűen nincs b_zdmeg.

ha mégsem, azesetben: senki nem kiváncsi itt a panaszkodásnak álcázott dicsekvésedre.

gratulálok a vastag pénztárcájú férjedhez, de amint látod boldogságot nem lehet pénzért venni.

azért vagy te is ilyen elcseszett, mert pénz az van de ész, meg érzések az nem igazán.

egy biztos: nem az eszedért, és a szép szívedért vett el.

2010. dec. 25. 15:40
 62/75 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy köttetnek az ilyen, 2 fillért nem érő házasságok? Mintha 2 olyan ember élne együtt, akik az oltár előtt találkoztak először, és semmit sem tudnak egymásról.

Egy picit megértem a kérdezőt, mert rosszul esik az embernek, ha nem olyat kap, aminek tudna örülni, pláne olyantól, aki ELVILEG szereti őt és ismeri az ízlését.

De ebben az esetben minden csak a pénzről meg a megalomániáról szól, amivel azonban nem tudok azonosulni.

2010. dec. 25. 15:56
 63/75 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy félreérthető voltam.., arra gondoltam, hogy a kérdező sem ismeri a férjét, ha karácsonykor derül ki, hogy a kapcsolatuk egy nulla.
2010. dec. 25. 15:58
 64/75 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal a karácsony nem arról szól, hogy mennyit és milyen értékbe veszel ajándékot a másiknak. Ok, ha szarul esik egy picit, mert te adtál neki több dolgot ő meg "kiszúrta" a szemed egy táskával. Tudod vannak olyanok akik karácsonykor jobban örülnének egy táskának, mint te. Na meg elég anyagias lehetsz ha Swarowsky (ha rosszul írtam bocsi) ékszert akarsz karácsonyra. Na meg ezért elválni. Azért már egy kicsit túlzás. Szerintem jó lenne ha elgondolkodnál, mert pl. másnak még annyi sem jut, mint neked.
2010. dec. 25. 16:12
 65/75 anonim ***** válasza:
100%
Na, váltok már?
2010. dec. 25. 18:18
 66/75 anonim ***** válasza:
87%
Lehet ám, hogy a tesójának most anyagi segítségre volt szüksége. Tudom hogy 100 ezer ft mégiscsak 100 ezer ft, de akkor is a testvére. De hogy amiatt válnál hogy nem egy csilivili Swarowski szettet kaptál mindenféle arany ingyombingyommal, azt nem tudom hova tenni. Miért lenne gagyi a táska? Ha tönkremegy az egyik, ott a másik. Tartalék, meg praktikus is. Az ilyenekbe ezt kell meglátni, ha az ajándék nem egy "luxuscikk", na meg a szándékot, a szeretetet. Gyakorlatilag a semmi miatt készülsz válni. Megcsal, zsarol? Hát akkor? Ne gyárts problémákat. Pláne ne karácsonykor csinálj botrányt. Ez az ünnep legyen a békességé. Békés karácsonyt!
2010. dec. 25. 19:10
 67/75 A kérdező kommentje:
megmondtam neki hogy nem tetszik mondta majd legközelebb pénzt ad ennyit fogott fel belöle. bezzeg a keresztgyerekek az vesznek amit akarnak meg a TESÓ is dúskál a jóban. és ez a hozzáálása mindenhez.rájöttem gyülölöm már. de ha valami baja van persze en segitsek.a tesoja meg egy ingyenélö senki aki nem akar dolgozni.arra nem gondol hogy mindazt a pénzt amit neki ad a gyerekeinktöl veszi el. a tesoja egesz nap otthon van dolgozni nem akar a bankba van pénze de azt nem veszi ki m fizetjük a számláit és hati 10et kap kajára meg mikor mi kell neki fényképezöt se vettünk mert ö inkább másnak adja a pénzt. és máspkkal foglalkozik akkor minek vette el?
2010. dec. 25. 19:56
 68/75 anonim ***** válasza:
97%
Nem azért vett el hogy minden pénzét neked adja. Te idiota pénzéhes rohadt kis köcsög.
2010. dec. 25. 20:30
 69/75 anonim válasza:
62%
miért nem célozgattál neki, hogy minek örülnél karácsonyra, lehet hogy nem tudta hogy mit vegyen... majd karácsony után elvisz valahova, vagy év elején úgyis szoktak jó kis akciók lenni és akkor vesz valamit neked. nem csak karácsonykor lehet egymást megajándékozni. ez olyan sekélyes gondolkodásra vall. én nem kaptam sok mindent, de szóltam is előre hogy nem kell sok dolgot venni, elég pár dolog. tényleg nem ez a lényeg, lehet máskor is venni ajándékot, nemcsak karácsonyra.
2010. dec. 25. 21:40
 70/75 anonim ***** válasza:
53%
Akkor legközelebb tényleg célozgassál az ajándékra, mert the nem utalsz rá, mit akarsz, akkor úgy veszi, hogy neked "bármi" jó lesz. Legközelebbi alkalomkor. Mikor van szülinapod?
2010. dec. 25. 21:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!