A férjemtöl csak egy gagyi táskát kaptam karácsonyra. Pedig én vettem neki 8 ajándékot pulcsi polo stb. Ja és lett volna rá pénze. Csak nem érdekli most is alszik nektek hogy esne?
Szerintem a Karácsonynak nem az ajándékozásról kéne szólnia.
Mi megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak ajándékot, inkább a gyerekekre költjük az a pénzt is. De azért én mégis vettem neki egy üveg whisky-t. Becsomagoltam szépen minden ajándékot, és odatettem a fa alá. Amikor megyünk be ajándékbontásra, hát ott lóg egy egyszerű kis ezüst nyaklánc. Elsírtam magam annyira örültem annak, hogy gondolt rám. És kaphattam volna akár egy pár zoknit is, annak is ugyanígy örültem volna.
23:08 leírta a lényeget.
De ha nem szereti a karácsonyt, akkor sajnos nincs mit tenni, örülni kell a táskának, hisz neki az már szívből jött. (nem irónia és nem is kiparodizálás)
becsüld meg, hogy van párod. nekem nagyon szomorú a karácsonyom, mióta Ő meghalt.
ne az ajándék számítson, v. legközelebb utalj rá, mit szeretnél kapni. A pasik a nyílt, egyenes beszédet értik, biztos nem volt jobb ötlete. Én a helyedben alvás előtt rávettem volna 1 huncutkodásra. A szeretet számít, azt semmi pénzen nem lehet megvenni :)
Előre kell tisztázni, hogy mennyiért vesztek egymásnak ajándékot, és akkor nincs vita. Egy nőnek hamarabb rosszul esik az ilyesmi. A férfiak kevésbé törődnek az ilyesmivel.
Én és a párom megbeszéltük, hogy egy darab képeslap nem sok, annyit se veszünk egymásnak. A kislányunknak vettünk egy új hintaszéket. Nekem az volt az ajándék, hogy megvehettem neki, feldíszíthettem a lakást és a fát, és hogy csinálhatok egy csomó fényképet:D Párom ma vett egy italt, ráfogtuk, hogy azt hozta neki a Jézuska.:D Becsomagoltam két üres dobozt, azt tettük a fa alá:P Nálunk nem az ajándékozásról szól a karácsony. Mi szeretetet adunk egymásnak karácsonykor (és az év többi napján is:D)
Hát ha Te ezért képes vagy elválni, akkor a férjed örülhet is neki, hogy megszabadul Tőled.
Már bocsánat, de ez kikívánkozott belőlem!
pf...
azért remélem nem ilyesmi indokok miatt akarod felrugni az életed. Neked is boldog karácsonyt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!