Akik a húszas éveik elején szülnek, hogy képzelik el a jövőjüket? Miből tartják el magukat? A karrierjüket hogy tudják építeni?

Azért huszonévesen már nem tini az ember....nekem ismeretségi körömben 1-2 kivétellel mindenki dolgozik tisztességgel, és normális párkapcsolatuk van, netán házasság vagy jegyesség, nálunk gyerek is van és máshol is.....nem a 16 évesekről beszélünk...
Igaz hogy ma már kitolódott a 30-asokra a gyermekvállalás, de azért még mindig nem kuriózum a huszonéves anyuka, és nem is kuriózum az sem hogy a huszonéves anyuka dolgozik is és normálisan is élnek!

én 3 hónapja szültem, tervezett baba volt. Jövöre sminkes/maszkmester képzettséget szeretnék szerezni, aztán külföldre kimenni mindhárman (16 évesen középfokú angol nyelvvizsgát tettem így nem lesz nehéz). Kint filmes sminkmesterként szeretnék elhelyezkedni.
22/L

Köszönöm, hogy elolvashattam a történeteiteket, nagyon sok erőt adott ennyi klassz nő energiája!!
Nekem még nincs gyerekem, 22 éves vagyok, és noha élettársam van 3 éve (akivel nagyon harmonikusan összillünk), küzdünk az élettel. Ő munkanélküli tanár, én most fejezem levelezőn az óvodapedagógiát, 6 hónapja dolgozom az új munkahelyemen (családi vállalkozás, szüleimé), de még csak egyhavi fizetést kaptam. Napi 8 órát dolgozom, de könyörögnöm kell a fizetésért... ebben a kis alföldi városban nincs munka. Albérletben lakunk, és nem tudom, mihez kezdjek, hogy megteremtsük az egzisztenciánkat.
Csak azért írtam le, hogy lássátok, mihez kellett a löketetek... kezembe kell vennem az életem!!!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!