Mit lehet kezdeni egy olyan férfivel,aki mindenen megsértődik?
Ahogy komoly téma kerül szóba a kapcsolatunkban rögtön bezár.Hiába hozom szóba a gyerek vállalást,ház vásárlást egyszerűen nem reagál semmire.
Nem ez volt megbeszélve.Hanem hogy tartjuk a sorrendet.Házasság-ház vásárlás-gyerek vállalás.Most meg 2 éve semmi a házasság óta.Mire vár?Mit akar egyáltalán?Én élek vele,de nem tudom.Átb*szva érzem magam.
Nincs energiám már rá,kimerített a sok vita úgy érzem kihasznál és csak pazarlom az időmet rá.Nem vagyok már én sem olyan fiatal.
A lényeg az,hogy eljátsza a sértettet,amikor felhozom neki,hogy nincs mire várni.
Egyszerűen nem hajlandó lépéseket tenni az életben.Egy helyben toporgunk.Borzasztóan idegőrlő.

"Nincs energiám már rá,kimerített a sok vita úgy érzem kihasznál és csak pazarlom az időmet rá.Nem vagyok már én sem olyan fiatal."
Szerintem ez egyértelműen megadja a választ, hogy nem egyfelé vezet az utatok. Öntsetek tiszta vizet a pohárba, valljon színt, ha nem akar, tedd egyértelművé, hogy nem fogsz rá várni addig, amíg beüt a klimax.

Én is egy ilyen halogató mentalitású, az elköteleződést és a felelősséget kissé nyomasztónak érző pasi vagyok. Én is nehezen szánom rá magam az effélére, de ennek ellenére ha visszafordíthatatlanul megromlasztotta a kapcsolatotokat ez a hozzáállás, akkor inkább váljatok el. Mindkettőtöknek jobb lenne. Te járhatnád az utadat, nem kellene bizonytalanságban várnod, a párod mint leendő exed is a saját tempójában építhetné az életét,.
Az baj sajnos, ha nem egyforma a tempótok.

Köszönöm mindenkinek a kommenteket.Csak megerősítő tartalmúak voltak. 🤝
Ez egy 8 éves párkapcsolat 2 éves házassággal.Mindketten szegények vagyunk,de van munkánk,ha elszántuk volna magunkat együtt haladtunk volna 1-ről a 2-re.Egyedül nehéz lesz,de látom máshogy nem megy, mivel másik kapcsolatba nem szeretnék már lépni.

A házasság előtti 6 évben nem esett szó ilyenekről?
És mostanában megpendítetted már neki a válást?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!