Kinek mit vettél karácsonyra? És te minek örülnél, ha mit hozna a Jézuska?
Hát elég egyedülálló leszek :-P
Az idei karácsony a poénról szól nálam :-)
Tesómnak --> Guminő
Anyumnak --> Ilyen bambusz kis tálca 3 db porcelán kis edénnyel
Apumnak --> Guminő és vörösbor
20/F
anyunak és apunak tessómmal közösen adunk egy fényképes naptárat,tesómnak egy táskát meg egy karkötőt,barátomnak meg egy cipős dobozt tele csokival. nagymamáknak,keresztanyuéknak fényképes hűtőmágnest.
én sok mindent kértem,mondtam majd válogat a Jézuska. takarót,mamuszt,harisnyát,csokit,nadrágot.
14/L
Anyukámnak egy profi konyhai kést (5 Ft ellenében megvásárolhatja a fa alatt :)), apukámnak autóstáskát, szülinapjára (az is van) az egész családtól egy ágaprítót kap, mert régóta szeretne. Ketten együtt egy kávéfőzőt (véletlenül felrobbantottam a régi gépüket...).
Férjem sz.gépes játékot és elektromos ágymelegítőt, mert kockára fagy mellettem éjjel, annyira hidegben alszom :)
Kisgúgomnak: egy pár teknősbékát telljes felszereléssel
Apámnak: 10.000 vicc c. könyvet
Anyumnak: Daniell Steel könyvet, és samponszettet
Anyós 1nek: virágot és fazekat
Anyós 2nek: Daniel Steel könyvet, konyhai mérleget
Apósnak wiskey üveg és pohár szettet
Sógor 1nek: airsoft fegyvert
Sógor 2nek: lego "szörnyet"
Magunknak: leutazunk apóséghoz az ország másik végébe a vadiúj unokával. Csak oda 20E ft.
Januárban meglepjük magunkat egy-egy tetoválással...
Én idén úgy gondoltam, hogy senkinek nem veszek semmit, hanem saját kezűleg készítem el az ajándékokat.
Most ott tartok, hogy még csak Anyukámé van kész (filc gyertyatartó), de ma befejezem a többit is.
13/l
Anyámnak egy könyvet vettem ami egy alkoholista nőről és a családi életéről szól, utolsó próbálkozásom arra, hogy végre rávegyem, hogy legalább szakemberhez menjen el, aki segíteni tud neki abbahagyni az ivást.
Apám homeopátiás gyógyszereket kap, mást nem is tudnék neki venni.
A bátyám egy komolyabb optikát kap a fényképezőgépéhez.
Az öcsém új jégkorong felszerelést kap.
A húgom iPhone4-et.
Én csupán egy nyugis karácsonyt szeretnék a vőlegényemmel, egyébként mindenem megvan.
Anyukámnak egy meleg fürdőköpenyt vettem, mert már hetek óta tervezgette, hogy vesz magának :D
Apumnak egy üveg bort, és ere csináltam saját kezűleg címkét.
A bátyámnak meg egy Adidas-csomagot (spray és tusfürdő) egy Adidas tornazsákban mert arra van most nagyon rápörögve :)
1.-ik barátnőmnek Royal Desire parfümöt, másik barátnőmnek egy kisebb körömlakk-szettet, harmadiknak pedig egy ékszertároló dobozt :)
Én egy iPod-ot szerettem volna, de nem kapom meg, így nekem is csak álom marad :) Vagy majd összehozom rá a pénzt :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!