Kinek mit vettél karácsonyra? És te minek örülnél, ha mit hozna a Jézuska?
12:32 vagyok
Hátööö... anyukám mondta, hogy írjak listát, de sztem már nem fogok, mert elvitt vásárolni, és már kiválasztottunk pár cuccot, ami a karácsonyfa alá fog kerülni (könyvet, pirosítót, táskát, parfümöt), és nem akarom, hogy nagyon-nagyon sok pénzt költsenek, egyébként sincs túl jó anyagi helyzetben a család. De amiknek még a kiválasztott dolgok mellé örülnék, az pl. Bruno Mars CD-je, zenélő doboz (tudom, gyerekes meg minden, de olyan jókat láttam múltkor a plázában... és az egyik pont egy olyan dalt játszott, ami nekem egyébként is sokat jelent), királykék harisnya, vmi világos bordázott kötésű melegebb harisnya (mondjuk világosszürke vagy bézs), bőrradír, színházjegy (mindegy mire, mert kicccsit színházfanatikus vagyok :D), KAP könyve... kb. ezek.
Anyukámnak közösen veszünk 2 nővéremmel vmi jó meleg felsőt
Mamámnak a családdal közösen egy új szemüveg :D
Tesómnak meleg benti papucs+ajakbalzsam
Tesómnak Air Wick illatgyertya( isteni illata van..) + ajakbalzsam.. neki is :D
Hugomnak+Uncsimnak vmi gyerektusfürdő, v apróbb játék
Karácsonyi vágy... vmi jóféle szerethető pasi :) ;)
kislányomnak: hintalovat
anyukámnak: digitális képekkel (ők és a lányom) naptárat és 2 képet ki nagyítva
apukámnak: egy jó meleg pulcsit
anyós :ugyanaz mint anyának
öcsémnek:egy inget
férjem : szintén pulcsi
én:digitális konyha mérleg
de a legfőbb vágyam egy saját ház és még egy baba!
24N
Anyamnak egy etcsoki csomagot, bonbon, mentas, csilis, gyomberes-citrusos...stb izesitesueket.
Legjobb haveromnak egy csomag cseresznyes szivart.
Ennyi, tobb rokonom, baratom nincs.
20/L
szia , anyukámnak kozmetikumokat, és egy ici-pici idézetes könyvecskét, aminek címe: szeretett édesanyámnak. apunak bonbont és autóápoló akármiket, testvéremnek könyvet és chilis csokit...
Én annak örülnék a legjobban , ha végre találkozhatnék a barátommal 10 hónap után... mást nem kérek csak ezt, de nem tudom , tejesül-e az álmom, mert nincs megfelelő támogatásom hozzá
18/L
Mi a párommal egy utazással leptük meg magunkat, na nem messze, csak belföldön egy wellness szállóba. Babánknak Fp ugrálózebrát hoz a Jézuska, meg néhány apróságot. Anyunak mobilt, és mikrósütőt. A család többi gyerkőcének még vadásszuk az ajándékot.
Nekünk a pihenés a legnagyobb ajándék, mert fárasztó év van mögöttünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!