Örülnél ha pénzt kapnál ajándékba egy "netes" barátodtól karácsonyra?
Én vagyok a "netes" barát,és én küldtem pénzt annak a lánynak.Nem kaptam semmi visszajelzést,megkapta-e,vagy örült-e neki.Barátok vagyunk,de ő tudja,hogy én többet érzek barátságnál.Azért küldtem pénzt,+ egyéb apróságot,mert azt írta,még karácsony előtt,hogy kirabolták,és elvitték a pénzét,így nem tud venni semmi ajándékot a fiának karácsonyra.Én csak segíteni szerettem volna,de lehet hogy sértésnek vette:(
Tudja a telefonszámomat,az e-mail címemet,sőt a címemet is,de majdnem két évnyi netes ismeretség után még nem tudtunk találkozni.(Én Magyarországon,ő Erdélyben lakik)
Legalább egy Sms-t küldhetett volna,vagy valami.
(Egyébként nem túl sok pénzt küldtem,31ezer Ft-nak megfelelő Román Lej-t.)
Én bizony nem örülnék, még ha égető szükségem is lenne pénzre. Bántana, hogy valaki, akit csak a netről ismerek, csak úgy küldene nekem egy nagyobb összeget (én Mo.-on élek, de 31ezer Ft nekem is nagy pénz). Tudom, hogy sosem tudnám viszonozni és ezért is szörnyen zavarna.
A leírásodból látszik, hogy csak a jószándék vezérelt. Szerintem, hívd te és mondd el neki, hogy ezzel nem kaartad sem megbántani, sem lekötelezni, egyszerűen csak segíteni szerettél volna. Drukkolok, hogy sikerüljön! Sok szerencsét!
MUNKANAP: BANKON BELÜL aznap,
BANKON KÍVÜL 2-3 napba is beletelhet az átutalás fogadása.
Külföld 3-4 nap.
Közismert hogy HÉTVÉGÉN, ÜNNEPNAPOKON nincs GIRO átutalási fogalom!!!
Szerintem kedd, szerda körül fogja megkapni ,mivel gondolom nem bankon belüli az átutaláod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!