Kinek mit vettél karácsonyra? És te minek örülnél, ha mit hozna a Jézuska?
Én barátomnak 4 felsőt vettem, és egy old spice csomagot.
Nővéremnek 3 állatos poharat, és egy kakaóvajas cuccokból álló ajándékcsomagot.
Anyukám egy delfines karkötőt kap , és a nővéremmel is vettünk valamit, már 5 perce gondolkozom hogy mit, és nem jut eszembe.. :D embertelen.
Apukám ha minden jól megy kap az új autójába szőnyeget, és egy royal flush-ös kulcstartót. ( Nagy pókerb*zi )
Mamám egy otthoni papucsot kap, ezt is alig fogja elfogadni.
Barátom testvérének a barátnője meg egy gliss kur csomagot kap.
Én nem nagyon kértem semmit, nagyjából mindenem megvan.. Majd kapok amit kapok :)
Tesómnak és a barátjának turmixgépet, mert az jól jön a kis albérletükbe. Anyának nemrég vettem egy számítógépet, úgy beszéltük meg, "az kerül a fa alá". Apának pedig borotválkozós cuccokat, mert, bár sokak szerint ez snassz:), de mindig csak a legolcsóbbat veszi, így egy drágábbnak mindig nagyon örül.
Én egy csini határidőnaplót szeretnék, amire sajnálnám amúgy a pénzt, vagy színházjegyet. De nem mondtam senkinek, mert leginkább meglepetést szeretek kapni:)
25l
Mi sem veszünk egymásnak semmit, ebből már nagyon régen kinőttünk. Ami kell, azt úgyis megvesszük magunknak.
Viszont együtt vesszük meg a fát, együtt is díszítjük fel, együtt főzzük a karácsonyi menüt, annyira jó. :)
Sosem éreztem, hogy emellé kellene néhány tárgy is, elég, ha a szerelmem mellettem van. :)
Anyunak papucsot és egy csokis habfürdőt, apunak csokicsomagot (27én a névnapja van), egy felfújható-világítós mikulást és egy transzmittert a kocsiba, öcsémnek egy antigravitációs homokórát és 2 citromos sört a névnapjára, barátnőmnek virágzó teát és egy üveg kancsót hozzá.
Nem kértem konkrétan semmit. :) E-book olvasóra vágyom, de majd idővel.
Anyának hajvasalót, öcsémnek krovakészletet, páromnak 1 terrás külső winchester, anya párjának piát + antik könyvet, az ő lányának és a barátjának bulikötényt, apának piát, barátnőjének szakácskönyveket, mamáknak sólámpát, papámnak konyakot, nagynénémnek és sógórnőmnek szintén sólámpát, sógoromnak AXE csomagot, anyósomnak konyhai robotot, apósomnak és a nagybátyámnak szintén piát, párom sógoromék kisfiának plüss párnát meg szőrös szobai mamuszt, unokahúgomnak csillogós körömlakkot, meg neonpink szemüvegtokot.
És én mit szeretnék? Ha lemondhatnám a családi ebédeket . . . De hogy tárgyban is gondolkodjak, egy szakácskönyvet, amit már rég kinéztem, csak időközben elfelejtettem a címét . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!