Milyen ajándék karácsonyra szinházjegy? Te örülnél neki ha párodtól ezt kapnál?
ha a párod szeret színházba járni, vagy olyan darabról szól a téma ami érdekelheti, akkor jó lesz szerintem.
Én felnőtt korom óta 1x voltam színházban 1-2 éve. Apám előszeretettel fogyasztotta valamelyik sört, asszem amstell vagy steffl, azt ott volt vmi játék, hogy be kell küldeni a kupakokban található kódot. Én poénból mindig beküldözgettem, hátha nyerek laptopot. Azt ugyan nem, de egy színházjegyet nyertem 2-t, a Madách-ba a "József és a szélesvásznú színes álomkabátra" ha jól írom a címet.
Azon agyaltam, hogy odaadom kollegámnak aki jobban csípi az ilyeneket, nem volt hozzá kedvem, de végülis rávettem magam bnőmmel együtt, hogy egye fene menjünk el. Beültettek minket vmi kis szobába ahol csak ketten voltunk, vmi igazgatói páholy volt asszem:D És iszonyat jól éreztük magunkat, zenés darab meg minden, szerintem nagyon jó előadás volt:) Nem bántam meg.
szóval ennyi erővel simán örülhet neki egy nem színházimádó ember is, főleg ha ketten mentek el;)
24/F
én azt kértem szülinapomra:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!