Szülinapi ajándék ötletek? 11/f
Pénzt?Könyvet?Mi való 11 évesnek?
Tudnátok ajánlani jó könyveket,apróságokat?
Szia kérdező!
Sajnos én csak általánosságokat tudok mondani mert nem ismerem azt a 11 éves fiút. Ha elég felelősségteljesnek tartod adhatsz neki pénzt is. De én a helyedben elvinném egy boltba és választhatna valamit. Én 14 éves lány vagyok és engem szülinapom alkalmával ruhát vásárolni vittek, nagyon örültem neki. Bár, ő nem biztos, hogy örülne a ruhának. Biztosan van valami amit szeretne.
Szóval szerintem pénz, vagy ajándékvásárlás :D
Én vagyok a szülinapos!!! xD Amúgy köszi válaszodat!!!
(ha akarsz privátba:szgyula11@gmail.com)
Öcsém, neked kéne tudnod, hogy mire vágysz. :D De hogy segítsek is, én 11 évesen is már imádtam Darren Shan vámpír- és démonkönyveit, mert nem nyálasak, egészen élethűek és izgalmasak. Ugyanakkor ÉN fölöslegesnek tartom azt, hogy a szüleimtől könyvet kérjek, mert annak nem sok értelme van, hogy egyszer elolvasom - nem szokásom újraolvasni -, aztán felrakom egy polcra porosodni, úgyhogy én inkább letöltöm a könyveket, vagy könyvtárból kölcsönzök, esetleg kölcsönkérek ismerőstől. Egyébként kiröhöghetsz, de lány létemre én egyszer a névnapomra (akkor voltam pont 10 és fél éves) távirányítós autót kértem, és még mindig jó bulinak tartom. :D Olyan dolgokat nincs értelme kérned, amik múló hóbortok, mint pl. az én osztályomban 2 év alatt volt Yu-gi-oh, Tech-Deck, mini BMX (annak nem tudom a nevét) és mégegy mánia, aminek most nem jut eszembe a neve, de valami ovális cuccban van egy fémgolyó és akkor az úgy megy. :D Ezek olyan dolgok, amiket egyik napról a másikra meg lehet unni. A legegyszerűbb szerintem, ha pénzt kérsz. Én ha valamilyen ünnepre csak azt kérek, akkor általában kapok hozzá valamilyen bonbont, mert imádom.
?/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!