Barátomnak szülinapi ajándék. Jó ötlet?
Mivel tortát nem tudok sütni, ezért szeretnék neki csináltatni egy gyümölcsös tortát, aminek a tetején zselatin lenne és azalatt pedig a közös képünk. Gondolom már láttatok ilyen tortát. No ilyenre gondolok, persze a mi képünk lenne rajta :D [link]
+mellé még kapna ajándékot.
Jó ötlet? Azt ne írjátok, hogy én csináljak tortát, mert próbáltam és nem ment, tudom, hogy annak jobban örülne, de azt majd csak idővel, ha megtanulom szuperül sütni. :)
Köszi
Akár. Bár lehet,hogy a Hanna Montánának még jobban örülne. Bár szerintem ez is megvan vagy 5-6 e FT.
Ja.
Nem tudom mennyibe kerül Magyarországon, de nem ott élek, szóval nem ott csináltatnám.
Megnézek pár receptet is, de ha esetleg tudtak valami egyszeru torta receptet, ami nektek is bevált, írjátok le vagy kuldjétek el. :) (igen szereti a turot) :D
sima mézestésztalapokból összevágsz egy szivecskeformát
és ehhez a legjobb töltelék a diós kakaós massza..a tetején étcsokival leöntve..zserbó hamistorta amúgy,de nekem anno exem örült neki...ha kísérletezős vagy..akkor meg bármit tehetsz mondjuk piskóták közé(piskótarecept 4tojás 4kanál cukor 4kanál liszt összeverve)ebbe tehetsz diót kakaót és a töltelékhez lehet kapni por alapú krémeket,ha meg értessz hozzá ízesített főzöttkrém:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!