Kinek mit vettél karácsonyra? És te minek örülnél, ha mit hozna a Jézuska?
Tesómnak egy hosszúkás barna üvegtálkát ami gyertyákhoz vagy dekorációhoz használható, szüleimnek 1-1 angyalszobrocskát amik egymás tükörképei.
Az egész családnak pedig kerámia tyúkocska sóbors készletet. :)
Anyunak mosóport, tusfürdőt, arckrémet, csokit, képeslapot :) apunak tusfürdőt, jézus szobrot, zoknit, képeslapot (lehet többet vettem, nem tudom) :) a cicámnak meg 2 plüss macskajátékot :)
Nekem hozott a Jézuska telefont és ruhát. Már megkaptuk, mert nem bírtuk megvárni a karácsonyt, ezért ez az ajándék, de jó lett volna ha valami meglepetés lett volna de nem lesze, mert apa is csak szenteste jön haza, így karácsonyfa sem lesz :(((
12/L
Anyumnak: egy rózsákról szóló kertészkönyvet (anyám hobbikertész)
Apumnak: egy tyúkfajtákat összefoglaló könyvet (anyámmal együtt állatokat tart,és ez még poénos is:D)
Nővérem: egy zoknis kulcstartó és egy pár igazi zokni (ehhez még vicces felvezető szöveget is kitaláltam hogy hogyan adom oda:D)
Bátyám: egy doboz csoki (neki nem számítanak az ajándékok,kidobja őket,ezért kap csak csokit)
Barátom: egy sapka,dögcédula,meg egy zöld bakancsfűző (a másik fele nálam van,olyannak találtam ezt ki mint a félbetört szíves kulcstartót,csak a mi verziónkban)
Barátom anyukája: párologtató,hozzá olaj + pár gyertya
Barátom húga: egy nyaklánc+fülbevaló+karkötő szett
Nekem egyetlen kívánságom volt,egy airsoft pisztoly,de erről tudom hogy meg fogom kapni mert a barátom vett nekem egyet:)
A gyerekek pizsamát, kisautót, város mintás szőnyeget, amin autózhatnak (3 kisfiam van), kapnak még jó vastag zoknikat is és édességet. A férjem kabátot és hótaposót kap, az anyukám asztali díszt, és illatgyertyát. De midenki kap általam készített képeslapot, és a "nagy" fiam fog rá írni, aki most elsős, és ez nagy meglepetés lesz mindenkinek. Anyósomék és anyukám kap még a gyerekekről fényképet is keretben.
Én egy pulcsit kértem, parfümöt, és egy új kenyérpirítót, mert nagyon szeretem a pirítóst, és 1 hete elromlott amit eddig használtunk.
Ezen kívül mindenki kap nálunk könyvet is, ami nálunk elmaradhatatlan karácsonykor. Szeretünk olvasni.
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!