Mit csináljak, ha anyám nem tiszteli a házi munkámat?
Végzős vagyok főiskolán, épp készülök az államvizsgára, így sokat vagyok itthon. Anyukám dolgozik reggeltől estig, tehát természetes számomra, hogy én végzem el az itthoni teendőket: takarítás, mosogatás, rendrakás, számlák kifizetése stb. A gond csak az, hogy hiába takarítok ki és "csillog" a ház, ahogy hazajön, kosz és rendetlenség lesz. Képes fél óra alatt tönkrevágni a munkámat. Én meg pakolhatok el utána. Ezerszer kértem, hogy figyeljen oda, de nem érdekli.
Volt már olyan, hogy nem takarítottam, akkor meg emiatt volt balhé, tehát ez sem megoldás. Ti mit tennétek?
Összecsapott félmunkát kell végezni, ahogyan itt:
http://www.youtube.com/watch?v=5AQ5Ec1rqy0
9:15-nél éneklik.
Azért vagyok tisztaságmániás, mert nem szeretem, hogy a tiszta padlón lábnyomok vannak és a nappali szőnyegen kenyérmorzsa?
Bocs, hogy nem akarok disznóólban élni...
Hát van konyhánk is meg külön étkezőnk is egy óriási asztallal. Nem muszáj a nappaliban enni, vagy akkor törölje fel, ne nekem kelljen eltakarítani anyám után.
Papucsban pedig lehet közlekedni, ha letörli időnként a talpát, csak ez sajnos nem történik meg részéről.
Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!