Mit csináljak? Anyum alig enged el valahova.
14 éves vagyok, és tudom, hogy ennyi idősen még nem kell a sötétbe mászkálni. De én csak ritkán szeretnék elmenni a barátokkal szórakozni. Más osztálytársaim éjfélkor mennek haza Diszkóból, akik ráadásul isznak, cigiznek stb. Pedig én nem iszok, nemis cigizek, ráadásul még jó tanuló is vagyok. És még se engednek el 7 után sehova. :/
Vagy amikor nagyon ritkán elenged akkor már 8-kor otthon kell lennem...
Nekem ez olyan rosszul esik, hogy mások beszélgetnek, hogy milyen jó volt este a buli.
Mit tegyek, hogy elengedjenek? :(
Az én baráti köröm nem cigizik és nem is iszik...
De épp ez az, hogy nállunk még mozi sincs, ahova ellehetne menni délután...
Rengeteg barátommal ellentétben engem nem vonz az, hogy minden hétvégén menjek bulizni, de nagyon ritkán nekem is jólesik egy kicsit kikapcsolódni. Nekem sem a legengedékenyebbek a szüleim, és én is jól tanulok. Azzal szoktam érvelni, hogy másokkal ellentétben én alig megyek valahova, nem szoktam csavarogni, egyszer-egyszer csak elengedhetnének. Általában megenyhülnek. :)
Arra pedig rácáfolnék, hogy ha cigiznek, isznak körülöttünk, akkor nekünk is muszáj. A baráti társaságomban van jó pár dohányzó személy, de ettől nem fogok én is rászokni. Ha a barátaid, megértik az elveidet, és nem erőltetik rád.
15/L
14 évesen még ne akarj bulizni menni, hidd el nem véletlenül tiltanak a szüleid
ha nagyobb leszel még bőven lesz időd arra, hogy ilyen helyekre menj inkább járj el sportolni és azzal töltsd az időd, hogy a suliban jó jegyeid legyenek
amúgy egy buliban mit csinálnál? táncolni nem tudsz, mert akkora tömeg van folyton neked jön valaki, a lábadra folyton rálépnek, beszélgetni nem lehet mert általában túl hangos a zene, 90% bagózik aki ott van és mire hazaérsz te is teljesen cigi szagú leszel, általában a sok srác azért megy oda, hogy valami nőt szedjen fel úgyhogy békén nem hagynának ha egy kicsit is jól nézel ki és a nagy részük iszik is nincsenek teljesen maguknál, össze vissza taperolnának... most ez kell neked de őszintén?
Akkor elmondom én az esetemet. 14 éves voltam, épp a barátnőimmel jöttünk ki az adott "házibuli"ból. Én csak talán 1 pohár vörösboroskólát ittam a "szolídabb fajtát" :)
Este, úgy hajnali 3-4 körül mentünk haza. Nyár volt fülledt meleg éjszaka, így mindenkin, egy trikó és egy rövidnaci volt. Azonban az út közepe tájt, egy nagy cigány csapattal futottunk össze. Na most a barátnőim mondták hogy oké, smemi baj menjünk át az út túloldalára. Egész jól megúsztuk csak hogy épp kiszemelték az egyik barátnőmet, és felé indult a 10 fős cigánycsapatnak a fele. Na most megfogták a karját majd mikor kirántotta akkor a haját. Akkor léptem közbe én és mondtam hogy hagyják abba. Akkor engem fogtak el és húztak magukkal. Valahogy nagy nehezen sikerült kirántantanonm az egyik kezemet és sikítottam torkaszakadtamból. És jön a képbe a "megmentőm" benyúltam ajobb zsebembe és elővettem a csinos kis gázsprém, jól a szemügbe nyomtam, addig fújtam szinte ameddig ki nem futott. Majd ahogy bírtam úgy futottam. Még mikor a lépcsőházba felértem akkor csak ugy rohantam fel a lépcsőn. Aztán zokogva berontottam a szüleimhez, azóta soha többé nem szeretek egyedül járkálni, szinte paranoiás lettem.
- a barátnőim magamra hagyva elfutttak
- a sikoltozásomra egy néni kihajolt az ablkaon, azzal a szöveggel hogy " Nimmá Laci, micsinálnák szegíny lánnyaa'"
hú, tényleg szomorú történet. :/
de amúgy a bizalom tényleg megvan, mert elég személyes dolgokat is elmondom neki. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!