Anyum teljesen rám szállt, mit tegyek ellene?
Az idei évben csak négyeseim és ötöseim vannak, egyedül matakból kaptam két 1-est. Egyszer leültem vele tanulni, (muszály volt), azóta minden egyes nap jön, hogy tanuljunk, és még enni sem lehet nyugodtan, mert egyszerre a matekkal zaklat. Már nem bírom, hogy egy normális szót nem tud szólni hozzám, hogy ne legyen benne a számolás, a bukás, és az egyes. Már az egész tanulástól elveszi a kedvem. Amikor azt mondom neki, hogy most nem akarok matekozni, felkapja a vizet és egésznap szóba sem áll velem... Miért csinálja ezt? Ez az aggódása már átment vmi egészen másba... Úgy utálom emiatt...
Kérlek, segítsetek!!
Nem akarja,hogy megbukj matekból és talán egy kicsit túlzásba viszi.
Javítsd ki a két egyest és békén fog hagyni!
Az én anyukám is pont ilyen, csak épp én négyesek miatt kaptam ilyesmit anno. Mást nem tudsz csinálni, az egyetlen ellenszer a leszarom tabletta. Ne neki, magadnak akarj bizonyítani, akkor ki tudod javítani (egyébként szerinteml, sőt, biztos, hogy ő is csak azt akarja, hogyha félévre nem is, év végére kijavítsd az egyeseket, és ehhez bizony sokat kell foglalkoznod a matekkal, mert magától nem fog menni). Szóval a lényeg: anyukádnak igaza van, csak nem jól fejezi ki magát.
Hogy mit tegyél ellene? Tanulj, és legyen látszata a munkádnak, akkor lenyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!