38. héten vagyok, teljesen zárt méhszájjal, jóslófájások nélkül, az orvosom szerint akár túlhordással is számolhatok. Első gyerek, még nem szállt le a feje a szülőcsatornába. A fenti tünetek hiányában biztosan nem fog időre megérkezni?
Február 25-ére voltam kiírva. Mivel nem indult meg a szülés, bementem egy vizsgálatra. A vizsgálat eredménye C3000 volt. Semmilyen jósló fájásom nem volt szilveszter óta, de szerintem akkor is a petárdák hangja okozta. Az orvosom azt mondta, tutira túlhordás lesz.
Még aznap este, azaz február 25-én elkezdődött minden. Hajnali háromkor mentem a kórházba 7 perces fájásokkal. Nem folyt el a víz, még a nyákdugó is bent volt. Mikor az ügyeletes megvizsgált, a méhszájam majdnem teljesen nyitott volt. Néhány óra múlva megszületett a lányom.
A természet nagyon érdekesen tett össze minket. Hidd el, a szervezeted tudja, mikor minek van itt az ideje.
Boldog várakozást, könnyű, gyors szülést!
Szia!
Én is 38 hetes vagyok. A feje már leszállt, a ctg-men olyan kilengések vannak hogy ejha. Viszont az égvilágon semmit nem érzek. Néha egy kis szúrást mint a terhesség elején. Ezen kívül semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!