Kinek milyen tapasztalata van mindig előbb érkezik a 4. gyerek?
A 4. szülésemet betöltött 39 hetesen indították (burokrepesztéssel), tehát nem jött előbb, mint a többi. Még lehet, hogy maradt volna pár napig...
Most az ötödikkel vagyok 35+1 hetes, és kíváncsian várom, őt is végig hordom-e...
Az, hogy többedik szülés, önmagában nem okoz korábbi születést.
Könnyű szülést!
4. meg 5.??? Tök jó ilyeneket olvasni :) :)
Gratula nektek!!
Az ötödik babás vagyok újra (37+2 hetes).
Ne aggódj, rövidesen megszületik a baba, és rendben lesz minden! A BPD-t ilyenkor már nagyon nehéz lemérni, mert annyira lent van a baba feje, ebből adódik a sok pontatlanság. Biztos nem ment össze a feje!!!!
És különben is sokszor össze-vissza mérnek a dokik. Nekem pl. már 2 hete 2222 volt a méhszájam, erre most egy másik doki 2110-nek mondta. Pedig nyilván nem záródik vissza... Ráadásul tök erős jóslóim voltak időközben... De megnyugtatott a doki, hogy nem akar előbb jönni ez a baba sem... Én már nem foglalkozom a mérésekkel meg a méhszáj értékekkel sem! Egyszer csak úgyis "gondol egyet" a baba, és kibújik! Könnyű, gyors szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!