Egy "köszönöm-t" nem érdemlek?
"Persze a tanulatlan egyszerű vidéki gyári munkástól nem várok mást."
Ezzel ki is állítottad a saját szegénységi bizonyítványod....
Az ünnepi köszöntéseket azzal szokták megköszönni,hogy nem felejtik el viszonozni mikor neked van születésnapod.
Ne légy már ezen fenn akadva. Főleg 4 hónapos ismeretség vagy még kevesebb után. Kedves tőled az sms de nem várj hálaadó szentmisét érte.
15:35
Én is ugyanezt gondolom rólad. Én nem az internetről meg az sms-ről beszélek itt, kit érdekelnek ezek? Csak téged, vedd már észre. Én csak arra próbállak anyád helyett megtanítani, hogy tisztelettel kell lenni mások iránt, és nem lehülyézni azokat, akik ezeket nem tudják. Neked is biztosan van, amit nem tudsz. Nekik ez pont a net meg az sms. Szerintem ahhoz kell extrém hülyének lenni, már elnézést, hogy ezt három kommentem után ne fogd fel.
Hát, megvan a véleményem a 71%-osról. Nyilván fogalma sincs az IQ fogalmáról, én inkább azokat nézem le, akik olyan szavakat használnak, amiket önmaguk sem ismernek, bár inkább nevetek rajta. Baromi jó poén, amikor valaki okosnak akar látszani, közben meg sehol semmi.
Köszi, feldobtad a napom :)
Hát, 71%os, ha neked nem az az "alapbeállítás", hogy az embereket szeretni, tisztelni kell, és nem lenézni olyasmik miatt, hogy nem tud sms-t írni, vagy netezni, akkor én sajnállak téged. Ne legyen egy pillanatig sem kétséged, hogy veled van a baj, és te nem vagy normális. Hogy ez gyári hiba nálad, vagy neveltetési, azt nem tudom, mindenesetre az ilyen emberek katasztrofálisak. Akármerre mégy majd a világban, ne számíts sok jóra ezzel a hozzáállásoddal. És ez legyen az egyetlen érdemed az életben, hogy tudsz sms.t írni, meg netezni. Öregkorodra cserélnél a kétkezi munkásemberekkel. Csak nőj fel, meglátod.
Sok szerencsét az életben (kelleni fog)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!