Alkoholizmusnak számít-e, vagy nem, Ez még tolerálható?
Arról van szó,hogy a férjem kiszámíthatatlan ivás terén.néha hetekig áll a sör a hűtőben ,nem nyúl hozzá.
Viszont, néha "rájön valami",és térül fordul kimegy a városba,és sokára tér vissza,ittasan.Ilyenkor látszik a szemén,és a beszédén ,hogy 2sörnél többet ivott, de ezt mindig tagadja...
Tolerálnátok ezt Ti, ha egyébként ittasan nem agresszív, kötekedő,csak annyi ,hogy idegesít ilyenkor a látványa,és ha veszekedek vele,ő is ingerültebb lesz,néha meg lefekszik aludni.
Józanon meg csendes,jámbor, dolgos férfi,de úgy szeretném, ha mindig józan lenne!!!
Ne veszekedjetek,légyszi!
Egyszer előfordult, hogy hátulról átkarolta a nyakamat,hogy "elhallgattasson"...Annyira felhúzott,hogy megint berúgott hogy veszekedtem ,kiabáltam vele.
Azért nem teljesen ártatlan kis bárányka...
Éa azt se mondanám, hogy csak havi 1x fordul elő,hogy többet iszik a kelleténél.
Úgy látom, valaki tolerálná,valaki nem...
Az én párom is ilyen. Már megszoktam.
Csak olyankor kapom fel a vizet, ha megbeszéltük hogy megyünk valahová, de ő már ivott 2-3 sört, nem ül kocsiba, így a péntek vagy szombat esti program elmarad.
Annyit kértem tőle, ha mindenképpen sörözni akar, tegye azt a szemem előtt, ne egy undorító és méregdrága kocsmában!
(Egyszer kiszámoltam, havonta majdnem 15-20 ezret spórolunk, ha nem kocsmában issza a sört - ahol fél liter kb 600 ft - hanem itthon.)
Végül tényleg az van,hogy ez téged nagyon zavar és nem tudod tolerálni,de más igen,attól neked nem lesz jobb és magadban keresed a hibát... Az kell megértetni vele ,hogy szereted és csak neki akarsz jót,mert félted..Tényleg keresni kell valamit amiben lazulhat valami mást találni..
Egyébként nem is értem miért ilyen elfogadó a társadalom sok hasonló problémával ,miközben más dolgokat meg felfúj,amik kevésbé fontosak..
Arra azért kíváncsi lennék,ha a férjed egyszer meglátna "becsípve".
"7 31 es
Erre senki nem kíváncsi, főleg nem a kérdező!
Nem azt mondta ,hogy itélkezz mint szoktál .
Nekem is küldtél már hasonló jellegü támadó választ nem 1 x!"
Ha a válasz támadó, annak oka van, például az illető egy hatalmas barom, mint a te esetedben is.
Régen is ilyen volt, vagy csak mostanában? Ha ez új keletű dolog nála, akkor azt kéne kideríteni, mi az oka. (Ha meg régen is csinálta, akkor miért mentél hozzá?)
Amúgy meg szerintem, ha nem sűrűsödik vagy durvul el a dolog, akkor nem nagy ügy. Az én párom is pár hetente elmegy a haverjaival pókerezni meg iszogatni, de sose tajrészegen jön haza. De van, hogy együtt gurítunk le 1-2 sört, na bumm, ettől még nem vagyunk alkeszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!