Hölgyek! Mennyi az az alkohol mennyiség ami tolerálható egy férfinak, milyen időközönként?
Én sem tudom toleálni napi szinten. Nálam az alkalmakkor, ünnepekkor némi alkohol (nem addig a szintig amíg spicces vagy részeg lesz)maximum az elfogadható, a küszöb.
Nekem a szüleim voltak alkoholisták, így nőttem fel. Nem hagynám soha, hogy a gyerekeim is úgy járjanak mint én.
Ezzel úgy vagyok, hogy ha az embernek nincs gyereke, akkor élvezze nyugodtan az életet, iszogasson, ha jólesik. Tartsa be a normális kereteket, ha a párjával van, de rúghasson be, mint a csacsi, ha haverokkal. Nagy berúgás havi egynél többször ne legyen. Hétköznap ne igyon, elvégre másnap munka van.
De! Ha már baba van, akkor a gyerek semmiképp se lássa az apját/anyját állandóan alkohollal a kezében, mert rossz értékrendet mutathat neki. A családot keményen el kell választani az ivászattól.
Számomra az a tolerálható, amit az adott pasi szervezete bír anélkül, hogy látszódjon rajta. Tőlem nyugodtan megihat alkalmanként egy sört vagy többet, de ne dadogjon, szédelegjen, ne kötekedjen és ne legyen agresszív. Alkoholista lánya vagyok, úgyhogy az én párom nagyon jól tudja, hogy csak egyszer kell alkohol befolyása alatt úgy viselkednie, ahogy nem kéne... Azt mondjuk semmiképp nem nézném jó szemmel, ha az ivászat napi rendszerességű lenne, mindegy mennyi piáról beszélünk.
20L
A NAPI alkoholfogyasztás szeritnem nem elfogadható. Hetente pár alkalommal ebéd/vacsora UTÀN EGY!!! pohár bor, vagy EGY!! üveg sör elmegy, de berugás egyetlen egyszer sem tolerálható.
Aki nem tudja magát annyira fegyelmezni, hogy ne tudja, mennyi az, amit elbir, az a szememben nem ember, hanem egy állat, akinek nincs értelmes gondolkodása (habár ez az összehasonlitás az állatokra nézve sértö...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!