Akik késöbb (35 felett) vállalnak gyereket, azok gondolnak erre?
Igazad van, kedves kérdező, de az élet nem ennyire egyszerű. Annak idején (15-18 éves fejjel) én is azt gondoltam, hogy 25-28 éves fejjel már feleség leszek, s talán útban lesz az első gyermek, vagy már meg is születik. Ehhez képest még nem találtam meg az igazit, ugyan szereztem 3 diplomát, de nagy kínszenvedés árán sikerült csak elhelyezkednem, s nem is a szakmámban (amit most per pillanat nem bánok, de persze nem azért tanul az ember, hogy aztán sutba dobja amiért küzdött. Azt vallom, hogy így sem volt felesleges a küzdelem, mert a megszerzett tudást nem veszi el tőled senki, s sosem tudod, hogy mikor lesz rá szükséged.)
Szóval azzal, hogy az ember még állást is nehezen talál, nem hogy megfelelő párt (nem is beszélve a lakásról, ami a gyermek születésének szerintem az egyik alapja, így kitolódik az első gyermek születése.
Lehet, hogy mi döntöttünk így, tudatosan, vagy csak így alakult. Minden esetre, még talán nem késő változtatni.
27 L
17/F vagyok
Az anyukám 29 éves volt, amikor megszült engem. Hatodik "próbálkozásra" születtem meg, mert anyának mind az öt azelőtti terhességénél meghaltak a babák, még kb. "1 cm-es korukban".
Amikor velem lett terhes, elment egy természetgyógyászhoz, aki a gyógyító energiájával meggyógyította anyát, így megszülethettem. "Kész csodának" tartott anya.
Teljesen egészséges vagyok.
Utolsó nagyon igazad van!!!!
Én nő vagyok,az elsőt 20évesen szültem,és sokkal könnyebben viseltem a terhességet,és a szülést is mind a másodiknál akit pedig 30évesen.
Úgy alakult az életem hogy 10év korkülönbség van köztük,de sok pozitív is van ebben...
Én se szülnék 40 felett!!!!
Szerintem a kérdező tök normálisan fel tett egy kérdést csak sok h#lye provokálja!!!! :(
Ha valaki "későn" szül, ott nemcsak karrier szempontok jöhetnek szóba, mert van olyan is, hogy valaki azért nem szült előbb, mert nem volt kinek. Vagyis vannak, akik a társukat, azt az embert, akinek szülnének is, 30 vagy 35 felett találják meg. Akkor most azért ne vállaljanak gyereket, mert az iskolában majd a nagyanyjának nézik?
Más: engem fiatal korában szült az anyám, mégsem vitt se a játszótérre, se az oviba, mert meghalt. Féltesómat az anyja 35 évesen szülte. Tesóm 32 éves, még most is él az anyja...
23:17 23:22
Köszönöm :) és mindenkinek a válaszokat. Meg itt kicsit a nagyszülőkre is gondolok. Én még ismerhettem 3 dédszülömet és mind a 4 nagyszülömet,aminek nagyon örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!