A jó házasság titka?
Az én hàzassàgom azért kiegyensulyzott,mert megtanultunk együtt türni.
Nem egymàsnak,hanem együtt.
Ha màr kenyér sincs a hhàzban,egyikünk se hibàztatja a màsikat,nem kezdeményezünk veszekedést a pénzböl kifolyolag.
Olyankor biztatjuk egymàst,hogy lesz még jobb idö is.
Nagyon sok helyem a pénz az nagy ur,olyan értelemben,hogy ha màr valami fogyoban van,akkor az egyik fél tuti elkezd veszekedni,a màsik folytatja....
Szoval én mindenképpen ezt tartom a legfontosabbnak.
Azon kivül az öszinte beszélgetések,a közös programok.
És az is nagyon sokat szàmit,hogy ha mondjuk a pàrom beteg akkor én àpolom,dupla idöt forditok rà,nem pedig ugy teszek mintha mi sem történt volna.
De minden hàzassàg titka màs.
Minthogy mi emberek is màsok és màsok vagyunk!
Ne haragudj, de nem tűnik ki az írásodból, hogy apakorú felnőtt ember lennél. Inkább egy taknyos kölyöknek tűnsz, aki azt hiszi, attól válik férfivá, minél több nővel fekszik le.
Én személy szerint sajnállak, mert Te biztosan nem tudod, mi a jó házasság titka.
És mivel nem ismersz a világon minden férfit, nem nyilatkozhatsz mindenki nevében. Nem mindenki ilyen csúszómászó féreg, mint te. Ráadásul rosszindulatú vagy, mert Melody leírta, mennyire boldog a férjével, és neked rögtön bele kellett taposnod a lelkébe.
El tudom képzelni, milyen sekélyes életet élsz, és milyen nők azok, akik hajlandók veled szóba állni!
Én a férjem után sose nyomozgattam, azt sem állíthatom száz százalékra, hogy sosem csalt meg, hiszen nem vagyok mellette a nap huszonnégy órájában. DE!: jóban-rosszban velem van, és én megbízom benne. És ő is bennem! Ez a tudat mindkettőnket boldoggá tesz. Egyébként nem hiszem, hogy megcsalna, miért tenné?? Én sem teszem, pedig lenne rá alkalmam.
Ez legfőképpen intelligencia kérdése. Mennyire tartod magad, mennyire a másikat.
Te "FÉRFI" most a lelki szegénységedről tettél tanúbizonyságot. Sajnállak.
19 21 es tünj el , Melodia ne foglalkozz vele, már irt
em is elöbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!