Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A jó házasság titka?

A jó házasság titka?

Figyelt kérdés
Aki már tapasztalt és sokat megélt biztossan tudja ??
2009. jan. 17. 00:58
 121/137 anonim ***** válasza:
35%
Ja ,vagy netán ugy teszi ,hogy ö nemis fog róla tudni!Ha ügyes nembukik le!
2009. jan. 19. 16:02
 122/137 anonim ***** válasza:
68%

Üdv Mindenkinek!

Ugyan már nincs sok értelme a témát taglalni,de még egy pár dolog:

1.Elhiszem,hogy vannak ma kicsiny hazánkban olyan emberek,akik csak rosszat tapasztaltak az ellenkező nemmel kapcsolatban,és nem hiába így fogalmaztam,szégyellem magam sok velem hasonló korú nő miatt,akik tényleg úgy viselkednek,mint egy r.ngyó,és 20-25-30 évesen csak a buli a pia a drog,és a mérhetetlen mennyiségű pasival való szex élteti.Ők fognak kiégni,mint a biztosíték,40 évesen kezdenek el kapálózni,meg meddőségi kezelésekre járni,hogy gyereket akarnak,és csodálkoznak,ha nem lehet.(mielőtt még a "jóakarók" rám húznák a vizes lepedőt,a férjem az első,és eddig utolsó szexuális partnerem)Valamint rohangálnak orvostól-orvosig,hogy elöregedett a bőrük,és kihullott a hajuk a rengeteg festéktől és vegyi anyagtól,amit magukra aggadtak,és megittak.Nem vagyok egy szent,alkalmanként megiszom a magamét,és igényesen,a környezetem kívánalmai szerint ápolom a testem,de feleslegesen nem mérgezem magam,pl.nem járok szoliba(igaz,hogy nem vagyok tejfehér bőrű,de még világos barna sem),és nem festetem a hajam,mert sztem felesleges.Így imád a férjem,ahogy vagyok.

2.Azzal kapcsolatban,és ezt mindkét félnek írnám,akik elkezdték egymást @nyázni,hogy kitől van a gyerek,és kitől nincs,ezt sztem itt nem kellene.A gyerekeket ne vonjuk a vitánkba semmi úton bele.

3.A jó házasság titkát már leírtam,és köszönöm annak,aki "büszke" rám,és köszi azoknak,akik kitartottak az álláspontom mellett,jól esik,hogy nem csak mi vagyunk ilyenek,és külön gratula azon/knak a férfi/aknak,akik kitartanak és hűségesek a nejükhöz.Hölgyeket azért nem írtam,mert alapvetően a férfiak hűtlensége váltott ki háborút.

4.Kívánom MINDENKINEK,hogy akik boldogságban élnek,továbbra is éljenek abban,akik még keresik,mert "IQ betyárunk" pl.még ha nem is vallja be,de keresi a megfelelő társat magának,mert ő azt nem hiszi el,hogy a párom hűséges,én meg azt nem,hogy ő jól érzi magát minden nap másik ágyban,és bizonytalanságban.Kívánom,hogy egyszer ő is találja meg a saját "foltját",és legyen boldog,és tanuljon meg hűségesnek lenni.

5.A privát üzenetküldési lehetőségemet pedig visszaállítom,de kérem,hogy a mocskolódó e-mail-ektől kíméljenek meg,mint látja mindenki,a moderátorok dolgoznak serényen,és gondolom,ha a mocskolódó e-mail visszakerülne hozzájuk,azt sem hagynák "szó nélkül".:)

Melody

2009. jan. 20. 10:39
 123/137 anonim ***** válasza:
39%
Na és vajon neked miért nem lehet gyereked?Gondolom azért mert azokat a dolgokat csináltad amit az egyes pontban leirtál!
2009. jan. 20. 18:45
 124/137 anonim ***** válasza:
37%
JA MÉG ANNYI NEM HALLOTÁL A HÜSÉGTESZTRÖL AMIT AZ ELÖZÖ OLDALON MÁRT LEIRTAM?SZERINTED AZ HAZUGSÁG?
2009. jan. 20. 18:51
 125/137 anonim ***** válasza:
99%

Kedves Melody!

Eddig hűségesen nyomkodtam válaszaidra a zöld kezecskéket, tetszett, ahogy kiálltál az igazadért, de most muszáj tennem egy megjegyzést a legutóbbi kommentedhez:

Én közel 40 éves vagyok, és a meddőségi központokat járom, mert nem lehet gyerekünk. És nagyon fájt ezt úgy leírva látni most, mint valami "vádat", amit az ember fejére olvasnak... És nem azért járunk orvoshoz, mert megcsaltuk egymást a párommal, hanem mert valaki "odafent" úgy döntött, hogy ne legyünk már olyan nagyon boldogok az életben...

Ez a "meddőség" téma nagyon-nagyon sok tisztességes, rendes nőnek okoz keserves - vágyakozással, reménnyel, lemondással teli - hosszú éveket, ezekkel a szavakkal inkább ne dobálózzunk, ha lehet!

A jó házasság titka?

Kitartottunk egymás mellett jóban-rosszban, akkor is, amikor talán mások feladták volna. Ennyi.

A jó házasság nem attól jó, hogy amikor minden rendben van otthon, akkor nem csaljuk meg a párunkat (akkor nem nagy kunszt szerintem), hanem kiállni a másik mellett akkor is, amikor nehézségek vannak.

Minden jót! T.

2009. jan. 20. 19:56
 126/137 anonim ***** válasza:
96%

Kedves Utolsó!

1.Köszi.

2.Lehet,hogy nem voltam egyértelmű,de én azokra a MAI 20-25-30-okra gondoltam,bár ezt leírtam már,akik az 1.pontban leírtakat csinálják,nem számít nekik más,csak minden nap más pasival,meg a drog,-a pia,-a buli,-a cigi,és persze dolgozni,na azt büdös.Ha félreérthető voltam,sorry,nem rád és a hozzánk hasonlóra gondoltam,ugyan én 25 vagyok,de 3 éve járok meddőségire,tehát megértem a fájdalmad,benne vagyok könyékig én is.Mindenki akkor vállal gyereket,amikor tud,én már 22 évesen akartam(Ti nem tudom,mióta szeretnétek),de sajnos nem jön össze,ugyanis erről az egyről,hogy méhen kívüli terhes lettem,nem tehetek,mint ahogy Te sem.Megbántani abszolúte nem akartalak,azokról a hölgyekről beszéltem,akik itt @nyáztak,és hűtlenkedtek a párjukkal.

Sorry,ha félreérthető voltam!

A közvetlen utánam "nem tudok helyes írni"-nek pedig üzenném,hogy mindenki magából indul ki,de ezen az oldalon a hajójáról már lefújta a szél a vitorláját,engem ne pocskondiázzon mert nem ismer,és tanuljon meg olvasni,mert azt is leírtam,hogy hányadik szexuális partner a férjem az életemben,és én mit is teszek 25!!! évesen a bőrömmel,és mindenemmel.MElody

2009. jan. 20. 20:25
 127/137 anonim válasza:
99%
szia! én a felességemmel 14 éves korom óta vagyunk együtt 9 éves kislányunk van nagyon szép hiszen szerelem gyerek,és 9 éve vagyunk házasok és még mindig boldogak.mi a titka öszínteség,bizalom nagyon fontos,szeresd hogy érezze ja és még, hogy jobban rosszban együtt.és most vagyok 33 éves.és számomra két hercegnö létezik ő és a lányom.
2009. ápr. 22. 08:33
 128/137 anonim ***** válasza:
98%

Hogy mi a jó házasság titka? próbálok a kérdésre válaszolni. Ami a jó emberi kapcsolatok, az együtt élés, a párkapcsolat titka és most papírtól függetlenül: szeretet, tolerancia oda -vissza, bizalom, hűség, tisztelet, őszinteség, együtt lenni nehézségben ami összekovácsolja a párokat.

Van sok kegyetlen férfi, akik tényleg megcsalják a párjukat, és hazugok, verekedősek, alkeszok ezt aláírom.

De igenis vannak férfiak, akik sosem csalnák meg a párjukat, max otthagynák, de nem lennének hűtlenek.

Persze nem lehet senkit ellenőrizgetni állandóan, de aki hűtlen és hazudik az előbb- utóbb kiderülne higyjék el.

a páromnak ideje se lenne megcsalni, meg ilyen alapon ő is gyanakodhatna hogy én megcsalom őt, vannak dolgok maiket nem lehet bizonyitani totálisan, erre való a bizalom, e nélkül nem lehet kapcsit létesíteni.

Nem látom értelmét, ha szeretek valakit és őt választottam akkor mért csalnám meg, miért adnám fel azt amihez ragaszkodom, ami az életemet jelenti, aki nélkül nem tudnék élni?

ő nem csak engem nem csalt meg soha, de eddigi bartnőit sem még egyszer sem.

egy éve vagyunk együtt, én 23 vagyok ő 32, és több mnit egy éve ismerkedtünk meg, együtt dolgoztunk, nem lakunk együtt, de minden nap majdnem találkozunk, vagy ő alszik nálam, vagy én nála, van h hetekig nem szeretkezünk, de attól még nem csal meg, nem járunk buliba, ha elmegy otthonról akkoris csak bevásárolni, vagy tesójával vagy velem vásárol, otthon meg csak playstationozik vagy takarít :)

nem érzek mindig heves lángolást iránta, de nem tudnám elhagyni, vagy fájdalmat okozni neki :)

és mégis féltékeny lennék, ha valaki szemet vetne rá :)

végre van egy ragaszkodás, ami erősebb a szerelemnél, ami jobban számit mindennél. Sosem érdekeltek az új partik, hisz az új emebrek is egyszer régiek lesznek és unalmasak. Hiába jóképü valaki, ha nem bízom meg benne. a megkeseredett hitetlen asszonyok és urak, sajnálom hogy megcsalásban volt részük, ha meg önök voltak hűtlenek, azt is sajnálom. Ha nem szeretnek valakit, akkor miért nem válnak el, vagy miért jönnek össze az illetővel? És kai felnőtt az miért vitatkozik úgy mnit egy gyerek? Vagy nem ért meg valaki gondolkodása, vagy már elment az esze :)

nem is az ovlt a kérdés, hogy kinek jobb a házassága, vagy kit csaltak meg, hanem hogy mi a jó házasság titka, akiknek gondjuk van miért nem írnak egy másik topikba vagy tesznek fel egy kérdést?

És senki ne mnodja azt nekem, hogy az éveken múlik hogy ki csalja meg ap árját, mert míai működik, az miért nem üködhetne akár 20 év múlva is. Azéert nem kéne kizárni és mnidenkit egy kalap alá venni, aki szerint nincs olyan nő vagy pasi, kai ne csalta volna meg a párját, az tuti h maga is hűtlen tipus, és mindigis az marad :)

ők sosem tudják meg milyen hüségesnek lenni és tisztelni valakit. Mindent meg lehet oldani, egy válással, szakitással, vagy visszautasitással, de hogy mi értelme van hazudni, megcsalni? Azt nem értem.

2009. máj. 18. 22:59
 129/137 anonim ***** válasza:
98%

egyet nem értek, és ezt kár volna ki írni külön kérdésként: ha ír valaki valakinek, akkor egy harmadik fél miért üzeni azt, hogy "nem zavar, hogy nő vagyok, akinek írtál az tényleg férfi, de az nem én vagyok" ez az illető ha tudja hogy valaki másnak írt, akkor mér vette magára, miért válaszolt? senki nem mondta hogy neki üzent a pasi :)

nos tényleg vannak oylan nők, amilyen pasik is, hogy megcsalják a párjukat, sőt nem elég nekik egy pasi, meg még büszkék is rá, és mniket tartanak frigidnek, csak mert nem vagyunk ribVncok :)

az nem gond h van iylen nő is, de az ne válaljon kapcsolatot, és ne akarja elhitetni mással, hogy szerelmes ap árjába, mert az nem igaz :)

lehet szerelem nélkül szexelni ugyan, de ha valakit szeretek, akkor nem tudok mással lefeküdni, akármilyen jóképü vagy nagy a farka mérete, ha már megtettem akkor nem szeretem, nem tisztelem azt a férfit

nem csak a szerelmemetl átom benne, hanem valahol a gyermeket, a testvért, a sorstársat, magamat

jobban fáj nekem, mnit neki magának, ha megbántom őt, vagy akárki megsebzi a szívét, lelkét, sőt a neki okozott sérelmek is jobban fájnak nekem, mint az amiket én kapok az élettől, azért mert szeretem, olyan nélkülönözhetetlen számomra mint a saját testrészem.

Ő az kai elsőként kihozta belőlem, hogy attól hogy valami nem az én érdekem, hanem másé, attól még igenis számít és nem kell lesz@rni, mert már fontos h mit éreznek mások, és hogy más is boldog legyen, nem csak az van, mait én szeretnék, mások boldogsága árán nem tudnék boldog lenni, mnidnekiben az árva őzikét látom, nem bírnám elviselni, ha megkínoznák. A bűnösöknek, eltévedt lelkeknek elég bajuk az, hogy egy örök terhet cipelnek magukkal, csak kérdés, hogy érzik e mnidennek a súlyát.

Bocs ha néha nem írok helyesen, de gyorsan gépelek és kapkodok. Előző író voltam a 23 éves lány

2009. máj. 18. 23:15
 130/137 anonim ***** válasza:
98%

hát a jó házasság titka nem a megcsalás, hanem pont az, hogy ott vannak más nők meg pasik körülöttetek, de nem érdekel titeket, mert erősek vagytok és nem az a fontos,

megálni valamit, a szerelem az újdonsággal szemben, ez az igazi titok, ezaz amit ha megáll valaki, akkor bizony összekovácsolja az embert.

Vannak ilyen pasik és nők, mego lyanok is, igaz hazudik vagy téved az, kai azt hiszi, hogym indenki hűséges, ezt mnidenki tudja, hogy nem mnidenki, de az sem mond igazat, aki azt hiszi, hogy mindenki megcsalja a párját, főleg ha férfi. a férfi nem, a farok az nem mentség és ok arra, hogy valakit megcsaljunk. ha egy nap le tudok vele feküdni 2-3 szor, egy héten meg 20 szor, tehát jó velem az ágyban, meg a mennyiség is megvan, akkor miértk éne neki mégtöbb szex, más lyuk nem adna neki jobbat meg többet mnit az enyém.

akinek meg vannak érzései annak nem ez a fontos elsősorban.

biztos h aki normális házasságban szeretne élni, mivel ez itt a téma, az nem ribit ávlaszt magának, hanem normális asszonyt,

és sosem kockáztatná a normális felhőtlen kapcsolatát egy ribi kedvéért. ha megcsókolom a száját már akkor merevedik, pedig még csak hozzá sem nyúltam a férfiasságához, meg ő sem ért hozzám, mégcsak le sem vetkőztem. nem hinném hogy ezt más nőkkel is el tudná érni. legalábbis maig én vagyok neki addig nem.

kiváncsiság az nem elég erős érv ahoz h valakit megcsaljunk. amelyik nő naivnak tünik és hisz a férfi hűségben és szerelemben, az a nő tuti hogy magából is kiindul, és a nő hűséges a férjéhez, márpedig ha hűséges nő van, akkor hű pasi is van, mert ők is csak emebrből vannak!!!!!!!

Nem skalpot gyüjtögetni a dicsőség, hanem egy mellett megmaradni. pasikra is vonatkozik. lehet nem azért volt valakinek sok kapcsija, mert nanyian imádták őt, hanem mert egy mellett sem tudott megmaradni és ezért folyton váltogatta őket. Aki fél a csalódástól, és fél beleszeretni valakibe, vagy aki sokat szenvedett lehet az dönt a laza kapcsik mellett, ez psychológia.

elég ha belegondol, hogy neki hogy esne ha megcsalnám, vagy hülyének nézném, akkor megértené h nekem is szarul esne, és ha szeret, akkor neki is fáj az, ha fájdalmat okoz, főleg ha ő az aki sebet okozott, és azt nehéz eltusolni, főleg egy olyan "agresszív" csaj mellet, amilyen én is vagyok, nem vagyok megbocsájtó tipus, és nem szeretek sok esélyt adni senkinek.

2009. máj. 18. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!