A jó házasság titka?
Figyelt kérdés
Aki már tapasztalt és sokat megélt biztossan tudja ??2009. jan. 17. 00:58
101/137 anonim válasza:
nem unatkozok én nö vagyok.a férjem meg nem érdekel.amugy meg van több gépünk is honnan tudjam mikor irogat meg mit?
102/137 anonim válasza:
Dehogynem nemsokára megtudja mi lesz!De elhagyom!Gratulálok a kisbabádhoz!Ja és remélem te soha nem fogsz csalodást okozni a párodnak!Gondolj mindig a kisbabádra!Nagyon sok szemét pasi van!
103/137 anonim válasza:
csak ne vigyen haza valami nyavalyát :( szerintem ez minden megcsalásnál nagyobb félelem és idegesség.
104/137 anonim válasza:
Sajnos vannak olyan szemetek!Én nagyon sok olyat ismerek akik 20év házasság után is imádják a párjukat!!Hidd el te is találsz ilyet csak keresni kell.
105/137 anonim válasza:
EZ AZ ÉV KÉRDÉSE!!!!!!!!!!!!
106/137 anonim válasza:
nos,kérdező,neked mi a véleményed?
107/137 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi lennék ,ennyi válasz még nem kapot senki!
108/137 anonim válasza:
Kerdezo, elolvastad ezt a sok valaszt? Hol vagy?
109/137 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !!
Azért azt nem gondoltam volna, hogy a másik ember életének a kritizáslás lesz sok válaszadó legföbb hozzászólása !
Több Szeretet és megértés a másik ember Boldogságának feltétel nélküli öröme kellene, hogy összetartson minket !
2009. jan. 17. 23:22
110/137 anonim válasza:
látod...aki beéri "csak" a feleségével/férjével,az már le van nyomva mint a bélyeg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!