A jó házasság titka?
Szerintem a szerelmen, hűségen stb. kívűl az, hogy ne eresszék el magukat a felek, csak mert együtt élnek. Lehet persze otthonosan érezni magukat, de ne igénytelenkedjenek, akarjanak tetszeni, imponálni egymásnak. Ne a legrondább lyukas pólóban legyenek otthon se, és ne piszkálják az orrukat egymás előtt, stb. És ne gubózzanak be, még ha nincs is sok pénzük, akkor is szorítsanak ki tartalmas programokra némi időt, pénzt.
Továbbá ismerjék el egymás munkáját, ambícióit, és mind a kettő egyformán fontos legyen.
Egyk se tekintse a másikat a szolgájának, pl. a férj a feleséget háztartási, a feleség a férjet pénzkereső gépnek. A gyerekekkel egyformán foglalkozzanak.
Nekem még ami fontos, a külön dolgozószobám. Ha úgy alakul, hogy más a napirend, akkor néha külön is alszunk. Szerintem ez használ a kapcsolatnak, és nem árt!
Ja visszatérek még arra hogy a kérdés a JO házasság titka !!! Tehát nem az hogy ki meg mint csalja meg !!!!
Mi a titka ezt kérdezik !!!! Én már válaszoltam az elején, tehát minbd1, a megcsaloknak meg azt üzenem ne menjebek férjhez, meg ne nösüljenek, és nincs kérdés , ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!