A jó házasság titka?
Egyetértek Melody-val. Én is 26 vagyok a férjem pedig 40. Előttem minden nőjét megcsalta. Aztán összejöttünk és akkor még egy igazi "hülyegyerek" voltam, ő meg már férfi. És mégis én a "hülyegyerek" megmutattam neki, hogy igen meg tud egyetlen nőtől kapni mindent. És hogy mivel? Hát azzal, hogy őszintén szeretem. Nem a pénzéért kell, és nem csak akkor jó, amikor épp oké minden. Sokkal többett kapott tőlem érzelmileg az együtt töltött 4év alatt mint az exétől 8év alatt. Kiálltam mellette, ha kellett kihúztam a kakiból és nem csak akkor voltam kedves vele, amikor jól mentek a dolgok. 40évesen előszőr van olyan nő az életében, akinek segít. Igen, van, hogy hazaérek a melóból és ő úgy vár, hogy kimosott, kiporszívózott, felmosott és megfőzött. Ezt előttem senkinek nem csinálta meg. Esténként csak úgy hajlandó elaludni, ha hozzábújok, és az éjszaka folyamán sokszor van, hogy csak úgy megfogja a kezem álmában vagy megpuszil. Csak dolgozni jár és itthon van. Tudom, hogy nem csal meg, mert megteszek neki mindent (az ágyban is) és mert még sosem érezte magát annyira biztonságban, mint velem.
Nem tudom miért kell leszólni azokat, akik boldog házasságban élnek. Nem irigykedni kéne, hanem rendbehozni a saját életeteket! És igen, vannak olyan kapcsolatok amiben képes megváltozni egy férfi és természetesen egy nő is. Mi mindketten alkalmazkodtunk a másikhoz! Én picit felnőttem hozzá, ő meg "lehülyült" hozzám. És olyan jó látni ahogy nevet a bolondságaimon:-) Imádom és ő is engem! Akinek meg ez b@ssza a csőrét, tehet egy szivességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!