Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy állítsam le az anyósomat?...

Hogy állítsam le az anyósomat? Kezd nagyon elegem lenni.

Figyelt kérdés
Férjem kapott egy lehetőséget, hogy kimenjen külföldre dolgozni pár hónapra. Nem nagyon akar, max úgy, hogy megyünk mindketten. Viszont akkor fel kell adnom az állásom és a vállalkozásunk is. Azt nem akarom, hogy ő megy, én maradok, mert friss házasok vagyunk, most vettünk lakást, most akarunk gyereket, stb. Erre jön anyósom, és itt csesztet, hogy miért nem, milyen lehetőség, neki is volt ilyen, ő a 2 gyerekét is itthon hagyta volt, stb,stb. Kikészít. Igazából azt se akarta, hogy összeházasodjunk. Most is ezzel jön, miért nem lett volna jó csak úgy együtt élni, minek kellett a házasság.
2010. nov. 26. 12:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de nem értek veled egyet kérdező,tiz éve együtt vagyunk kedvesemmel,ebből jó pár éve távkapcsolatban.boldogok vaygunk,hol én megyek hol ő jön,ha a megcsalás miatt aggódsz,ahhoz nm kell távkapcsolat,összezárva itthon is megcsalhat...
2010. nov. 26. 16:54
 22/23 anonim ***** válasza:

Ez az egész nem az anyósról szól, hanem a te önzésedről (hogy azt AKAROD hogy a férjed a szoknyádon üljön örökre, és idegesít hogy ebben akárki is ellentmondd), másrészt az önbizalom és bizalom hiányáról (félsz hogy a férjed elhagyna)

Egyrészt nem értem miért fújsz ennyire anyósódra és miért ne lehetne véleménye. Csak mert ellenkezik a tiéddel? Félsz hogy a végén még meggyőzi a férjedet hogy kövesse az álmait, és tegye azt amit szeretne? Ha a férjed nem akar kimenni, nem fog, függetlenül hogy ki mit mondd. Eszméletlenül önző vagy az a helyzet, ez az egész nem a pénzről, anyósról, stb szól, hanem rólad, hogy magadhoz akarod láncolni a férjedet. Persze menjen aztán majd "meglátjátok mi lesz", mondod, bocs, de nekem ez egy burkolt zsarolásnak is beillik, és kb úgy hangzana kertelés nélkül hogy "persze, menjél, hagyjál csak itt egyedül te szemét, de abban ne legyél biztos hogy a kapcsolatunk megmarad".

Egyébként ha el akarna hagyni a férjed, vagy megcsalni, hát ahoz nem kéne külföldre mennie...Az ilyen viselkedéssel viszont jó utón haladsz ahoz hogy a férjed előbb utóbb úgy érezze hogy nem az ujján van a karika, hanem az orrában...

2010. nov. 29. 11:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Az ilyen feleségekez szokták megcsalni előbb útóbb,sorry,de ha pórázra vered a férjedet akkor ő csak szabadulni akar majd.Biztos hogy ez egy boldog párkapcsolat?
2010. nov. 29. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!