Hogyan állítsam le anyósomat? Szerintetek is durva, amit csinál?
Nem irigyellek! Nekem ez durva! Miért nem megy néha ő fel hozzátok?
Beszélj erről a pároddal és utána anyósoddal!
Első vagyok!
Isten mentsen,minden nap ne menjen! Hú,ez így nem lesz könnyű neked,hogy egy házban laktok. Kitartás neked!!!
Értem én, hogy szereti az unokáját/unokáit, és ez rendes dolog, de azért ez nagyon durva!!!! Én szemben lakom anyukámékkal (családi ház), de még Ő sem jön át minden nap, vagy nem "kell" átvinnem a gyerekeket (2 éves és egy fél éves). Pedig a lányom imád ott lenni vagy a mamával/papával lenni. Ha valamiért átugrana (pl hoz kaját vagy vett ezt-azt) mindig felhív hogy jöhet-e, pedig szemben laknak!!!
Anyósom más tészta. Nem laknak messze, kocsival max 5 perc, de ő sosem jön (nem mintha hiányolnám). Igaz nem túl jó a viszonyunk, (miután zárt lakásban cigivel a kezében akart játszani a lányommal -én meg terhes voltam a másodikkal- meg arra tanította hogy hogyan kell megütni apát...-itt már rászoltam és nem is először..). De hogy vele egy házban vagy csak a szomszédban lakni....SOHA!
Mondd meg neki hogy nem tudod mindig bevinni a gyereket, (épp siettek...) illetve neked is kell a magánszféra. Mondd meg neki mert később csak rosszabb lesz ha ennyire erőszakos.
Szerintem nem nagyon durva, bár a parancs kicsit erős.
Használd ki a negyed órákat, magaddal foglalkozhatsz, esetleg egy kávé, egy smink stb.
VAgy beszéld meg vele, h mikor unokázzon amikor neked is jó:) Használd ki, hogy a közelben van, nézd a jó oldalát!
6-7 hónapos koráig én is ellenségnek tekintettem minden unokázását, azóta a jót látom benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!