Hogyan állítsam le anyósomat? Szerintetek is durva, amit csinál?
Figyelt kérdés
Egy emeletes házban lakunk, mi a 4.-en, ő a 2.-on. Parancsba adta nekünk, h minden nap, mikor megyünk sétálni, vigyük be neki a kicsit egy negyed órára. Ha egy nap nem látja, teljes extázisban van, h sose látja az unokáját. Ha nem szólok neki, h megyünk, akkor hallgatózik, h mikor cuccolunk le a babakocsival és az esetek nagy részében akkor is kijön és ráugrik a gyerekre. Kislányom 2 hónapos.2011. aug. 29. 18:37
11/18 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele, hogy napi X időt leviszed hozzá, és akkor unokázhat, te meg tényleg foglalkozz addig magaddal! Pár hónap múlva értékeled majd, mikor jó lesz egy kis nyugi,mert ebben az időben még esznek alszanak, nem mászkálnak, randalíroznak,de később jól jön majd a kis pihi. tapasztalat 15 hós a fiam, és ha mama átjön érte, akkor jó egy kicsit egyedül lenni, vagy haladni a dolgommal.vagy egyszerűen csak a csend. Így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad:-) ha meg gond lenne(sír, éhes) akkor meg csak le kell szaaldnod érte.
12/18 anonim válasza:
Add oda neki minden nap mondjuk 1 órát, örülni fog. Megfogja szokni, megfogja unni és nem követeli ennyire. Jobb a békesség, ha már elmérgesedik a dolog akkor már menthetelen.
13/18 anonim válasza:
Időben beszéld ezt meg vele! Sokan írják, hogy ó az anyós! Igen, jó, már akinek! Az enyém is mindig unokázni akar, én úgy voltam vele, ahogy többen írták, hogy kihasználom az időt, teszek veszek, de az anyósom egy olyan ember, akire nem szívesen hagyom a gyerekem! Valami tuti történik, ha vele van a gyerek! Pedig én hagyom, és hagynám is, hogy vele legyen! De ne a gyerek rovására!
15/18 anonim válasza:
Püff neki!
A kettőnk anyósából kellene gyúrni egyet!
Ő sem lakik sokkal messzebb tőlünk,de egy évben egyszer ha eljön.Na nem szülinapot,névnapot köszönteni,.....kölcsönkérni!
Ha amúgy nyugodt vagy afelől,hogy anyósodnál jó kezekben vannak a gyerekek,akkor én is azt mondom,vidd le arra negyed-félórára,legfeljebb annyit kérj tőle,hogy te mondhasd meg,mikor legyenek azok a látogatások.
:)
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!
Az a baj, h próbáltam már, h levittem hozzá délelőtt, délután ugyanúgy elkapott a lépcsőházban. Szal ez sem elég neki.
Meg én nem is szeretném, h minden nap lássa. Persze ráhagyom egyébként majd néha, ha kicsit nagyobb lesz, mert megbízható ilyen szempontból, vigyázna rá.
2011. szept. 1. 12:23
17/18 anonim válasza:
Nem unatkozik és azért kap el titeket ennyiszer? Egyedül él gondolom.
18/18 A kérdező kommentje:
Unatkozik biztos. De nem él egyedül.
2011. szept. 3. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!