Hogy állítsam le az anyósomat? 14 hetes terhes vagyok, de már most olyan buzgó, hogy az idegeimre megy.
Folyamatosan azt tervezgeti, hogy kellene átrendeznünk a szobákat, vagy hogy fogják hívni a babát. Szinte rosszul van a gondolattól, hogy ha fiú lesz, akkor nem az apja nevét fogja kapni.
Én viszont úgy gondolom, hogy ezeket a dolgokat majd mi eldöntjük, neki semmi köze hozzá.
Ismerős szituáció. Nem tudom, hogy Neked milyen milyen a viszonyod vele, nekem nem túl jó. Persze a képembe nyalizik, de tudom, hogy miket gondol/mond rólam. Én egyszerűen megmondtam neki, hogy magamnak és a Férjemnek szülöm ezt a babát, és nem hiszem, hogy bele kellene szólni a dolgokba, meghogy van nekem Édesanyám aki ellát tanácsokkal, de nem akar ránk erőltetni semmit. Ne engedd, hogy túlságosan beférkőzzön az életetekbe, mert megmérgezi a kapcsolatotokat. Időbe le kell állítani, hidd el Nekem!! Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam, mindig kibukok az anyós témán. :)
Jó babavárást!
Mintha az én anyósomról beszélnél :-)
Nagyon jó viszonyban vagyok vele de az idegeim már nem bírják!Nekem az a legnagyobb gondom vele hogy mást sem hallok tőle nap mint nap hogy olyan lesz a gyerek mint az Ő kisfia (párom) meg hogy ugyan azokat fogja szeretni és utálni ugyan olyan tulajdonságai lesznek és ugyan ugy fog kinézni.Mintha ennek a gyereknek nem lenne anyja.Persze nálam is bele akart szólni a szoba rendezésébe az öltöztetésébe (még nem született meg de már most mondogatja mit adjak majd rá) hogyan szoptassam stb...
Eddig tűrtem pedig korán kezdte nálam is most már 32 hetes vagyok.Szóltam a páromnak állítsa le mert ha nem, én fogok szólni neki és lehet tőlem nem venné ugy mintha a kisfia szól neki.Másnap szólt is harmad nap már azt hallgattam tőle hogy olyan szép lesz mint az anyja stb....
Na most erre mit mondjak?Ez is idegesítő...Nem lehet velük mit kezdeni.Csak mosolygok neki és egy szót sem szólok...Ugy is az lesz amit mi akarunk.Ha majd megpróbál bele szólni és nekem nem tetszene ugy is leállítom.
Türelem,és beszélj vele vagy a pároddal minél előbb ne húzd olyan sokáig mint én mert az idegeskedés nem tesz jót nektek.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!