Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy állítsam le anyósomat?

Hogy állítsam le anyósomat?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a párommal, azóta nem beszélek anyósommal. (előtte mindennapi vendégek voltunk egymásnál, mert anyukám barátnője volt, nekem meg a lánya). Az nem érdekelne, hogy nem beszélünk, mert már megszoktam, sőt senkinek nem köszön a családomból, de mindenféle hazugságokat híresztel rólam. (és anyukámról, néha nagymamámról) Egy fél évig a saját fiához sem szólt, nem ehetett otthon, meg ilyesmi, amiért nem szakít velem. Felajánlott a páromnak egy autót, és egy házat, csak hagyjon ott. Nem ment bele a párom, azóta vettünk közösen házat, de még legalább 4-5 hóbap mire kész lesz. Mindíg kitalál valami újabb hazugságot rólam, és ezt visszamondják nekem. Gondolok itt olyan hazugságokra, hogy én csalom a fiát, az ő fia vette egyedül a házat, én hazudok, hogy van érettségim, mert megbuktam... stb., de ebből semmi sem igaz, szóval, ami épp eszébe jut. Már beszéltem vele kb 2 éve, hogy hagyja abba, én is, a saját családja is(egyébként a családjukkal jóban vagyok mindenkivel). Már nagyon kiakaszt, hogy igazából mi a baja velem, azt nem tudja senki. Adjatok tanácsot, hogy állíthatnám le.?
2009. márc. 11. 14:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%
FEljelentheted hitelrontásért, és rágalmazásért is. Tanúid legyenek, csak akkor.
2009. márc. 11. 14:41
 2/13 anonim ***** válasza:
64%

Sehogy. Ne törődj vele. Semmi bajod nem lesz tőle, nem mindegy, hogy a szomszéd azt gondolja-e hogy csak a párod vette a házat, vagy hogy együtt vettétek?

Aki fontos neked gondolom úgyis tudja mi az igazság, a többivel meg ne törődj

2009. márc. 11. 14:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem törődtem vele 4 éven át. Most telt be a pohár. Ez csak egy példa volt. Sokkal több dologról hazudik, elhord mindennek alaptalanul. Elegem van belőle. Tanum az lenne, nem kevés, csak a párom még otthon lakik, és félek, hogy neki lenne belőle problémája.
2009. márc. 11. 14:51
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
Sehogy. Szerintem az fájna neki a legjobban, ha számba se vennéd.
2009. márc. 11. 14:52
 5/13 anonim válasza:
94%

Szia,

Hat sztem. (bar nem ismerem az egesz story-t), egy dolgot meg megprobalhatsz,mivel a viszonyotok jo volt regen, h. beszelsz a paroddal, elmondod neki h. ez bant teged, es faj neked es szeretned ha leulnetek 3-an megbeszelni ezt az egeszet.Valoszinuleg anyos nem fogja akarni, de a fia (remelhetoleg) tud ra hatni, es azzal kellene ervelni, h. hamarosan (meg akkor is ha megeszi a hajat:), ti ketten ossze fogtok koltozni, es akkor ha ezt igy folytatja el is veszitheti a fiat.

Ti ketten lesztek egy csalad, es ha "reszese" akar lenni, akkor jobb ha befejezi, te nem arottal neki semmit, SOT!! kifejezetten kedveled. (Tudom ez ugy nez ki mint a se...nyalas, de had higye csak ezt.)Ez altalaban be szokott jonni, ha te is ra birod magad venni...

SAjnos ha ez a variacio nem jon be, akkor marad amit elottem irtak :S.

Sok sikert neked

2009. márc. 11. 15:07
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Ismered úgy-e a farkas törvényt?

Ha Te nem eszed meg a másikat,akkor a másik esz meg téged!!

Ne törődj vele,hagyd a fenébe amit mond!Egy idő után meg unja és feladja!Egy sorstárs:)

2009. márc. 11. 16:11
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Ma már megint hallottam, hogy nem nyugszik, és dühös voltam. Látom nem csak én vagyok ilyen helyzetben. :(
2009. márc. 11. 16:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

16:11-es vagyok!

Én is átnézek rajta!Mert úgy gondolom nekem Ő senkim!Ha Ő engem nem vesz semmibe,akkor én mért vegyem őt valakibe?

Ha tovább idegesíted magad még beteg is lehetsz!Szóval Ne tedd!Nézz át rajta!Csak őt minősít ahogyan"áradozik"rólad.Hidd el az emberek nem buták tudják mi is a helyzet vele:)Most fogd meg ez a gondot csomagold egy papírba,és dobd a szemétbe:))

2009. márc. 11. 16:48
 9/13 anonim ***** válasza:
60%
ilyenkor egy dolog segíthet szerintem. le kell ültetni, és röviden, tömören, és NAGYON szigorúan, vitázást és ellentmondást NEM tűrve megmondanám neki, hogy elegem van, és ha még egyszer meghallom, hogy ezt csinálja, feljelentem a rendőrség. De NEM hagynám, hogy vitázzon, vagy ellentmondjon, nem osztanék neki lapot. Ezek után kiraknám.
2009. márc. 11. 17:01
 10/13 anonim ***** válasza:
92%

Tudod mi fáj neki? elveszed vagy vetted tőle a fiát. Vagy ami még jobb ő már kinézte a leendő menyét és te útban vagy vagy voltál. Amíg csak jártatok nem volt gond, mert majd szakítotok. De most,hogy tudja a fia is melletted döntött képtelen elfogadni, hogy nem babonáztad meg vagy valami bűbáj nincs a dolgo9ba.

MEGLOPTAD AZ EGYETLEN FIACSKÁJÁTÓL. Ne törődj vele. Ti és mindenki más tudja az igazságot. Addig fog farkast kiabálni amíg majd senki nem hisz neki.

2009. márc. 11. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!