Hogy állítsam le anyósomat?
Sehogy. Ne törődj vele. Semmi bajod nem lesz tőle, nem mindegy, hogy a szomszéd azt gondolja-e hogy csak a párod vette a házat, vagy hogy együtt vettétek?
Aki fontos neked gondolom úgyis tudja mi az igazság, a többivel meg ne törődj
Szia,
Hat sztem. (bar nem ismerem az egesz story-t), egy dolgot meg megprobalhatsz,mivel a viszonyotok jo volt regen, h. beszelsz a paroddal, elmondod neki h. ez bant teged, es faj neked es szeretned ha leulnetek 3-an megbeszelni ezt az egeszet.Valoszinuleg anyos nem fogja akarni, de a fia (remelhetoleg) tud ra hatni, es azzal kellene ervelni, h. hamarosan (meg akkor is ha megeszi a hajat:), ti ketten ossze fogtok koltozni, es akkor ha ezt igy folytatja el is veszitheti a fiat.
Ti ketten lesztek egy csalad, es ha "reszese" akar lenni, akkor jobb ha befejezi, te nem arottal neki semmit, SOT!! kifejezetten kedveled. (Tudom ez ugy nez ki mint a se...nyalas, de had higye csak ezt.)Ez altalaban be szokott jonni, ha te is ra birod magad venni...
SAjnos ha ez a variacio nem jon be, akkor marad amit elottem irtak :S.
Sok sikert neked
Szia!
Ismered úgy-e a farkas törvényt?
Ha Te nem eszed meg a másikat,akkor a másik esz meg téged!!
Ne törődj vele,hagyd a fenébe amit mond!Egy idő után meg unja és feladja!Egy sorstárs:)
16:11-es vagyok!
Én is átnézek rajta!Mert úgy gondolom nekem Ő senkim!Ha Ő engem nem vesz semmibe,akkor én mért vegyem őt valakibe?
Ha tovább idegesíted magad még beteg is lehetsz!Szóval Ne tedd!Nézz át rajta!Csak őt minősít ahogyan"áradozik"rólad.Hidd el az emberek nem buták tudják mi is a helyzet vele:)Most fogd meg ez a gondot csomagold egy papírba,és dobd a szemétbe:))
Tudod mi fáj neki? elveszed vagy vetted tőle a fiát. Vagy ami még jobb ő már kinézte a leendő menyét és te útban vagy vagy voltál. Amíg csak jártatok nem volt gond, mert majd szakítotok. De most,hogy tudja a fia is melletted döntött képtelen elfogadni, hogy nem babonáztad meg vagy valami bűbáj nincs a dolgo9ba.
MEGLOPTAD AZ EGYETLEN FIACSKÁJÁTÓL. Ne törődj vele. Ti és mindenki más tudja az igazságot. Addig fog farkast kiabálni amíg majd senki nem hisz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!