Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy állítsam le anyósomat?

Hogy állítsam le anyósomat?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a párommal, azóta nem beszélek anyósommal. (előtte mindennapi vendégek voltunk egymásnál, mert anyukám barátnője volt, nekem meg a lánya). Az nem érdekelne, hogy nem beszélünk, mert már megszoktam, sőt senkinek nem köszön a családomból, de mindenféle hazugságokat híresztel rólam. (és anyukámról, néha nagymamámról) Egy fél évig a saját fiához sem szólt, nem ehetett otthon, meg ilyesmi, amiért nem szakít velem. Felajánlott a páromnak egy autót, és egy házat, csak hagyjon ott. Nem ment bele a párom, azóta vettünk közösen házat, de még legalább 4-5 hóbap mire kész lesz. Mindíg kitalál valami újabb hazugságot rólam, és ezt visszamondják nekem. Gondolok itt olyan hazugságokra, hogy én csalom a fiát, az ő fia vette egyedül a házat, én hazudok, hogy van érettségim, mert megbuktam... stb., de ebből semmi sem igaz, szóval, ami épp eszébe jut. Már beszéltem vele kb 2 éve, hogy hagyja abba, én is, a saját családja is(egyébként a családjukkal jóban vagyok mindenkivel). Már nagyon kiakaszt, hogy igazából mi a baja velem, azt nem tudja senki. Adjatok tanácsot, hogy állíthatnám le.?
2009. márc. 11. 14:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Én is erre gondoltam,hogy félti. Az előttem lévő barátnőjével is ezt csinálta, pedig egyszer sem látta.
2009. márc. 11. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:
hulyét kell belole csinálni. nem hogy nem beszélni vele, hanem ellenkezoleg annál kedvesebben, mindent ráhagyni , mint a bolondokra, vagy egyszeruen keresztulnézni rajta, mint az ablakuvegen.ezt meg kell szoknod, mert ez már így marad.vedd úgy , mint egy "idegent" aki semmit nem számít.hidd el csak így lehet, mert másképp rá megy a kapcsolatotok
2009. márc. 11. 23:49
 13/13 anonim ***** válasza:

fozz neki egy duplaeros kávét kis patkányméreggel , hátha infarktot kap.

ez vicc volt!

2009. márc. 12. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!