Elengednétek a 15 éves lányotokat Amerikába?
Úgy alakult, hogy a lányom 15 évesen kapott egy modell felkérést Amerikából.Mivel még kiskorú az itteni ügynöksége- aki tényleg nagyon megbízható és neves is- meghatározta, hogy küldenek vele egy dadát.Ez a dada vele lenne mindig, mindenhol, aki vigyáz. lehetséges, hogy csak egy hónapról van szó, de lehet, hogy hosszabb időről. Még nem tudjuk az időtartamot, mert friss a dolog.
Tényleg nagyon megbízható az ügynöksége!!!!
Nem tudom, hogy elengedjem-e?Mert nagy lehetőség ez neki, de viszont még nem elég érett, teljesen gyerekes és most van a kamaszkora közepén.Nincs félsz érzete és felelősségtudata. De ha meg nem engedem, akkor azt fogja mondani, hogy elvesztette miattam a nagy lehetőséget!
Ki mit tanácsol?Anyukák, ti elengednétek?
Köszi szépen a válaszokat!
Nem engednem el, csak es kizarlag iskolaszunetben mehetne, vagy az apja vagy az en felugyeletemmel. En elhiszem, hogy tudja, mit akar es hajlamos vagyok elhinni azt is, hogy tudna vigyazni magara, de meg csak 15 eves es ennyi idosen elso a tanulas, utana minden mas.
Mondjuk en eleve modellkedni is csak ugy engedtem volna, hogy ez hobbi, es egy masodpercre sem mehet a tanulas rovasara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!