Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a 15 éves lányoto...

Elengednétek a 15 éves lányotokat Amerikába?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy a lányom 15 évesen kapott egy modell felkérést Amerikából.Mivel még kiskorú az itteni ügynöksége- aki tényleg nagyon megbízható és neves is- meghatározta, hogy küldenek vele egy dadát.Ez a dada vele lenne mindig, mindenhol, aki vigyáz. lehetséges, hogy csak egy hónapról van szó, de lehet, hogy hosszabb időről. Még nem tudjuk az időtartamot, mert friss a dolog.

Tényleg nagyon megbízható az ügynöksége!!!!

Nem tudom, hogy elengedjem-e?Mert nagy lehetőség ez neki, de viszont még nem elég érett, teljesen gyerekes és most van a kamaszkora közepén.Nincs félsz érzete és felelősségtudata. De ha meg nem engedem, akkor azt fogja mondani, hogy elvesztette miattam a nagy lehetőséget!

Ki mit tanácsol?Anyukák, ti elengednétek?

Köszi szépen a válaszokat!

2010. nov. 22. 10:45
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Előző ha a gyereked modell akar lenni az lezs,legfeljebb vár amig nagykorú lezs vagy megtiltod neki,és csinál valamit amit utál,és szépen téged is megutál...
2010. nov. 22. 14:33
 42/46 anonim ***** válasza:
ha el akarna menni, biztos, hogy elengednem, kellö ovintezkedesekkel. Nekem több baratnöm volt kint 15-16 evesen egy evre Amerikaban nyelvet tanulni. Es abszolut jol latod, ha nem engeded neki,teged fog okolni miatta. Ha nem jön be az egesz, hat nem jön be. Ott leszel, hogy megvigasztald. De baja nagy valoszinüseggel nem lesz, legalabbis nem nagyobb az esely, mint Magyarorszagon, ha meg bejön, akkor halas lesz neked, hogy megengedted neki.
2010. nov. 22. 15:22
 43/46 anonim ***** válasza:
nekem unokanővérem már ennyi idősen szentpéterváron tanult oroszt,után egy évig volt mexicóba...És itt van,tolmács,biztos állása van,megélghetése,mert a szülei hagyták,hogy világot lásson,hogy tanuljon,hogy kimenjen nem kell annyira a kezüket fogni,amitől féltitek azt itthon is megteheti felügyelet melett is...És akkor talán nem lezs kérdés hogy miért is nem néz felém a gyerekem.
2010. nov. 22. 15:27
 44/46 anonim ***** válasza:
Ha úgy látod és főleg a szakmabeliek, hogy a lányod befuthat mint modell, akkor igen. DE!!! Sok külföldi modellel az anyukája utazott évekig. Nem is lett belőlük egy hülye drogos Kate Moss! Ezen gondolkozz el. Én mindenképpen mennék a lányommal. Annál is inkább mert a kamasz évek a legfontosabbak. Senki nem tud téged helyettesíteni mert TE VAGY az ANYUKÁJA.
2010. nov. 22. 18:34
 45/46 anonim ***** válasza:

Nem engednem el, csak es kizarlag iskolaszunetben mehetne, vagy az apja vagy az en felugyeletemmel. En elhiszem, hogy tudja, mit akar es hajlamos vagyok elhinni azt is, hogy tudna vigyazni magara, de meg csak 15 eves es ennyi idosen elso a tanulas, utana minden mas.

Mondjuk en eleve modellkedni is csak ugy engedtem volna, hogy ez hobbi, es egy masodpercre sem mehet a tanulas rovasara.

2010. nov. 22. 18:47
 46/46 anonim ***** válasza:
nem értem hogyan lehetséges ez egyáltalán mikor a magyar törvények értelmében 18 éves koráig tankötelezett.
2010. nov. 23. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!