Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a 15 éves lányoto...

Elengednétek a 15 éves lányotokat Amerikába?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy a lányom 15 évesen kapott egy modell felkérést Amerikából.Mivel még kiskorú az itteni ügynöksége- aki tényleg nagyon megbízható és neves is- meghatározta, hogy küldenek vele egy dadát.Ez a dada vele lenne mindig, mindenhol, aki vigyáz. lehetséges, hogy csak egy hónapról van szó, de lehet, hogy hosszabb időről. Még nem tudjuk az időtartamot, mert friss a dolog.

Tényleg nagyon megbízható az ügynöksége!!!!

Nem tudom, hogy elengedjem-e?Mert nagy lehetőség ez neki, de viszont még nem elég érett, teljesen gyerekes és most van a kamaszkora közepén.Nincs félsz érzete és felelősségtudata. De ha meg nem engedem, akkor azt fogja mondani, hogy elvesztette miattam a nagy lehetőséget!

Ki mit tanácsol?Anyukák, ti elengednétek?

Köszi szépen a válaszokat!

2010. nov. 22. 10:45
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Prosti itthon is lehet belőle...Itt magyarorzságon sajnos csak a megélehetési r*bancoknak megy jól az élete(bódy,hargitai,és társai)!
2010. nov. 22. 12:14
 32/46 anonim ***** válasza:
nem!!
2010. nov. 22. 12:16
 33/46 anonim ***** válasza:
Ha 15 éves lányom lenne akkor csak velem együtt mehetne ki. ( Anya vagyok, 3 éves fiam van. )Vagy ha nem tudnék vele tartani, akkor az apjával mehetne ki. De senki mással. Semelyik rokonnal sem. Vagy egyáltalán nem engedném el, egyszerűen megtiltanám, mivel még kiskorú. Majd ha felnőtté válik korban is, nem csak modellként is a fotózáshoz akkor mehet. De állandó kapcsolatot fenntartva.
2010. nov. 22. 12:28
 34/46 anonim ***** válasza:
Előző megértelek de felnőttként állandó kapcsolatot nem kötelező tartani ha nem akarja az illető ismerek olyat aki 18 évesen egy szó nélkül lelécelt külföldre aztán csak havi egy telefont eresztett meg.
2010. nov. 22. 12:57
 35/46 anonim ***** válasza:
ja és azóta is kinn él,már családja is van,és szőkőévbe látogatja a kedves szüleit,amit megértek,szegény agyonszerették,megfojttoák,ahogy ő mondja végre kap levegőt,hogy nincsenek közelébe...
2010. nov. 22. 12:59
 36/46 anonim ***** válasza:

Teljesen jól látod, ha nem engeded el, te leszel az, aki tönkretette az életét, és ezt már sosem mosod le magadról. Ráadásul nagy lehetőség is (ha nem átverés).

Én nem engedném el egyedül, de VELE MENNÉK, kerül amibe kerül. Dadára nem bíznám, az fix.

*Nincs félsz érzete és felelősségtudata.

Ez 15 évesen normális. Vele kell menned.

33N

2010. nov. 22. 13:44
 37/46 anonim ***** válasza:
12:28 vagyok. 18 évesen állandó kapcsolatot akkor lehet fenntartani ha olyan is a kapcsolat a szülőkkel. Akinek ez az állapot áll fenn egy nagykorú gyerekkel az nézzen magába.
2010. nov. 22. 14:10
 38/46 anonim ***** válasza:
Kizárt...
2010. nov. 22. 14:13
 39/46 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagy lehetőség, de egy 15 éves lány - még ha érettnek tartod is - akkor sem rendelkezik elég tapasztalattal, hogy egyedül menjen az USA-ba. A modellkedés ráadásul nem krumplipucolás egy Mekiben, hanem annál komolyabb dolog.. Szüksége lehet valakire, akiben megbízik és aki támogatja.

Ezért én a helyedben magam mennék a lányommal, és inkább a másik gyereket hagynám addig valamelyik családtagomra - Sokkal nyugodtabban aludnék, ha mindkettőt jó kezekben tudom.

2010. nov. 22. 14:13
 40/46 anonim ***** válasza:

kedves utolso hányévesen voltál modell?18?nem..nalátod ez az egy lehetősége van...szerintem csak rosszul fogalmazott a kérdező valaki olyan barátot kéne vele küldeni akiben megbizol és mint egy barát vagy hogymondjam azisztens akiodafigyel rá meg nemhagyja h nagyon elkalandozzon de azért ne nevelő legyen mellette

Fogalmad sincs az egész szakmáról. Itt addig kellesz, amíg lát benned valaki fantáziát. Ha jönnek a fiatalabbak, eldobnak mint egy használt zsebkendőt. Erre nem lehet egy egész életet alapozni. 16 évesen kezdtem modellkedni, 16 évesen iskola után promóciós vacsorákra, estekre kellett járnom, utólag nem is értem, ezt anyámék hogyan engedhették. 19 évesen aztán tojtam az egészre, mert rájöttem, hogy ennél több van bennem, nem az én világom, inkább nyelvtanárként szereztem azóta diplomát és sokkal jobban jártam mintha még közel 25 évesen is ezt csinálnám. Az a pár év meg megérte az arra vonatkozó tanulópénzt, hogy én sose szeretném, hogy a gyerekem ezzel foglalkozzon és pont.

2010. nov. 22. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!