Elengednétek a 15 éves lányotokat Amerikába?
Úgy alakult, hogy a lányom 15 évesen kapott egy modell felkérést Amerikából.Mivel még kiskorú az itteni ügynöksége- aki tényleg nagyon megbízható és neves is- meghatározta, hogy küldenek vele egy dadát.Ez a dada vele lenne mindig, mindenhol, aki vigyáz. lehetséges, hogy csak egy hónapról van szó, de lehet, hogy hosszabb időről. Még nem tudjuk az időtartamot, mert friss a dolog.
Tényleg nagyon megbízható az ügynöksége!!!!
Nem tudom, hogy elengedjem-e?Mert nagy lehetőség ez neki, de viszont még nem elég érett, teljesen gyerekes és most van a kamaszkora közepén.Nincs félsz érzete és felelősségtudata. De ha meg nem engedem, akkor azt fogja mondani, hogy elvesztette miattam a nagy lehetőséget!
Ki mit tanácsol?Anyukák, ti elengednétek?
Köszi szépen a válaszokat!
Teljességgel kizárt, 18 éves koráig modellkedni se engedném komolyan. (Voltam modell, nem való gyereknek)
24 N
Én elengedném. Az én karrieremet ugyanis a szüleim tették tönkre azzal, hogy túlzottan féltettek, "kicsi vagy még", "ráérsz még", stb. felkiáltásokkal.
Ma nem tartok sehol, akit fiatalon engedtek tanulni, világot látni, azoknak olyan kapcsolatai vannak, hogy gyakorlatilag bebiztosították magukat egy életre.
Engedd el a lányod. Na legyél te is az a buta, maradi szülő, aki féltésből teszi tönkre a gyereke karrierjét. Bennem például ez már egész életemre tüske marad, és egyszerűen képtelen vagyok a szüleimmel úgy beszélni, hogy ne arra gondoljak, hogy ha egy kicsit bátrabbak, akkor bizony nem itt tartanék, ahol tartok :(
Szerintem a dada határeset, hogy kell-e, de ha egy fiatal, huszonéves lányt adnak mellé, az teljesen jó lehet, a lányod sem érzi "babának" magát mellette, hanem inkább ilyen jó barátnő lesz.
És persze vigye magával a tankönyveit és tanuljon, hogy ne maradjon le a suliban. Simán meg lehet oldani.
11:53 Lehet, hogy 10 év alatt szupermodell lesz, ahogy mondani szokták, én azt kívánom, hogy úgy legyen. Viszont szeretném megláttatni azt az árnyoldalát is a modellkedésnek, illetve az "elmegyek világot látni" dolognak, hogy sokan sírva, tönkre téve, nyomorultul jöttek haza, mert becsapták őket, nem fizették ki őket, vagy magukra hagyták őket, vagy másra használták őket.
És sok ilyen esetről beszámolt már a tévé is, hogy lányoknak sikerült hazaszökniük, már akinek szerencséje volt, és haza tudott jönni.
Én itt megtörtént esetekről írok, hétköznapi, de igaz dolgokról.
El lehet ítélni egy szülőt, hogy félti a gyermekét, lehet rá haragudni egy életen át. Kíváncsi lennék mit mondanak azok a gyermeket, akik hazaérve a szülők kajaiba leltek megnyugvást.
Amint írtam, én csak egy számomra megbízható felnőttel engedném el, nem pedig egy ügynökség dadájával....
Engedd el! Ez egy óriási lehetőség minden szempontból (önállóság, világlátás, pénzkeresés, nyelvtanulás, önmenedzselés, karrierépítés), valószínűleg soha többé nem lesz ilyen alkalma, és mindketten megbánnátok, ha nem engednéd el...Később pedig a lányod folyamatosan az arcodba vágná, hogy tönkretetted az életét! Nem hiszem, hogy bármi komoly baja eshetne ott kint, ha megbízható az ügynökség és biztosan prostinak viszik. Ha pedig mégsem jön neki össze kint a dolog, legalább megpróbáltátok, és nem marad akkora keserűség, mintha meg sem próbáltátok volna...ami a kettőtök kapcsolatát is megmérgezné, az biztos!
Viszont dada mindenképp kell, jogilag is, hiszen Ő nem írhat még alá semmit, és nem egyezhet bele semmibe...gondolom a dadát Te hatalmazod meg, hogy eljárhasson a gyereked helyett pl. egy aláírásnál, vagy ne adj isten, orvosi ellátásnál, műtétnél.
Szerintem engedd el...
23L (és édesanya)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!