Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a 15 éves lányoto...

Elengednétek a 15 éves lányotokat Amerikába?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy a lányom 15 évesen kapott egy modell felkérést Amerikából.Mivel még kiskorú az itteni ügynöksége- aki tényleg nagyon megbízható és neves is- meghatározta, hogy küldenek vele egy dadát.Ez a dada vele lenne mindig, mindenhol, aki vigyáz. lehetséges, hogy csak egy hónapról van szó, de lehet, hogy hosszabb időről. Még nem tudjuk az időtartamot, mert friss a dolog.

Tényleg nagyon megbízható az ügynöksége!!!!

Nem tudom, hogy elengedjem-e?Mert nagy lehetőség ez neki, de viszont még nem elég érett, teljesen gyerekes és most van a kamaszkora közepén.Nincs félsz érzete és felelősségtudata. De ha meg nem engedem, akkor azt fogja mondani, hogy elvesztette miattam a nagy lehetőséget!

Ki mit tanácsol?Anyukák, ti elengednétek?

Köszi szépen a válaszokat!

2010. nov. 22. 10:45
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%
te nem lehetsz a dada?
2010. nov. 22. 10:48
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az első hozzászóló jogos kérdéséhez.
2010. nov. 22. 10:50
 3/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha te nem is tudsz kimenni vele,olyannal engedd ki,akiben maximálisan megbízol..Mondjuk:rokon,nagyobb tesó,esetleg keresztszülő.

Én csak igy engedném ki...

2010. nov. 22. 10:53
 4/46 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen nem hiszem, hogy ez a "dolga"...de ez csak az én nézetem.

Ha csak emiatt nem akarod elengedni, hogy dadával megy, és aggódsz érte engedd el, hiszen Te mondtad, megbízható az ügynökség...

De gondold át valóban ez kell a lányodnak?:-S

2010. nov. 22. 10:53
 5/46 anonim ***** válasza:
100%

vagy ha te nem is,mert nem enged el a főnök/van kistesó stb,akkor egy megbizható épp álláskereső rokon/ismerős vagy olyan aki nyelvet akar tanulni és ő lenne a dada?

első voltam

2010. nov. 22. 10:54
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
Egy megbízható emberrel igen, elvégre ez tényleg egy nagy lehetőség neki, nem szabad megfosztani tőle. Ismerőssel nem lesz semmi baja.
2010. nov. 22. 10:56
 7/46 anonim ***** válasza:
39%
Menj vele te ha tudsz,dadának,már nem értem miért kell 15 évesenek DADA,ENNYI IDŐSEN MEÁR EGYEDÜL JÁRTAM KÜLFÖLDRE,NEM ÓVODÁS MÁR,de ha nem engeded el úgyis megutál,és 18 évesen fog lelépni,de akkor már szó nélkül...
2010. nov. 22. 10:59
 8/46 anonim ***** válasza:
70%
Én Amerikába nem engedném, esetleg még rövidebb időre, mint amit leírtál, viszont (bár nem tudom, hogyan beszélted meg vele), de talán rögtön az elején tisztázni kellett volna, hogy ha így alakul, akkor mennyi időre és hová lennél hajlandó elengedni a lányodat, csak mert ha meg most nem engeded el, akkor bizony jogosan megharagudhat rád. Remélem hamarabb is gondoltál már erre, még mielőtt ezt a lehetőséget megkapta.
2010. nov. 22. 11:01
 9/46 anonim ***** válasza:
70%
Nyáron? igen, főleg, ha te is lehetsz a felügyelője. Iskolaidőben? A modellek zöme elég későn jön rá, hogy kiöregedett és innentől mi lesz vele...? És azt hiszem, az ilyen munkákhoz kell a gyámhatóság engedélye is, bár ha olyan az ügynökség, akkor biztos elintézik/mondják. Ha viszont úgy gondolod, hogy nem egy felnőtt lelkülető a gyerek, akkor nem fogja ő se túlélni. 15évesen egy hónap, egyedül az ismeretlenben, hatalmas stressz alatt?
2010. nov. 22. 11:01
 10/46 anonim ***** válasza:
58%

Nem engedném el.

15 évesen az a dolga, hogy tanuljon, okosodjon, és olyan eredményeket érjen el az iskolában, amivel később értelmes szakmát tud szerezni. Mert a modell szakma az egyik legbizonytalanabb dolog.

2010. nov. 22. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!