Elengednétek a 15 éves lányotokat Amerikába?
Úgy alakult, hogy a lányom 15 évesen kapott egy modell felkérést Amerikából.Mivel még kiskorú az itteni ügynöksége- aki tényleg nagyon megbízható és neves is- meghatározta, hogy küldenek vele egy dadát.Ez a dada vele lenne mindig, mindenhol, aki vigyáz. lehetséges, hogy csak egy hónapról van szó, de lehet, hogy hosszabb időről. Még nem tudjuk az időtartamot, mert friss a dolog.
Tényleg nagyon megbízható az ügynöksége!!!!
Nem tudom, hogy elengedjem-e?Mert nagy lehetőség ez neki, de viszont még nem elég érett, teljesen gyerekes és most van a kamaszkora közepén.Nincs félsz érzete és felelősségtudata. De ha meg nem engedem, akkor azt fogja mondani, hogy elvesztette miattam a nagy lehetőséget!
Ki mit tanácsol?Anyukák, ti elengednétek?
Köszi szépen a válaszokat!
Hát ha te nem is tudsz kimenni vele,olyannal engedd ki,akiben maximálisan megbízol..Mondjuk:rokon,nagyobb tesó,esetleg keresztszülő.
Én csak igy engedném ki...
15 évesen nem hiszem, hogy ez a "dolga"...de ez csak az én nézetem.
Ha csak emiatt nem akarod elengedni, hogy dadával megy, és aggódsz érte engedd el, hiszen Te mondtad, megbízható az ügynökség...
De gondold át valóban ez kell a lányodnak?:-S
vagy ha te nem is,mert nem enged el a főnök/van kistesó stb,akkor egy megbizható épp álláskereső rokon/ismerős vagy olyan aki nyelvet akar tanulni és ő lenne a dada?
első voltam
Nem engedném el.
15 évesen az a dolga, hogy tanuljon, okosodjon, és olyan eredményeket érjen el az iskolában, amivel később értelmes szakmát tud szerezni. Mert a modell szakma az egyik legbizonytalanabb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!