Elengednétek a 15 éves lányotokat Amerikába?
Úgy alakult, hogy a lányom 15 évesen kapott egy modell felkérést Amerikából.Mivel még kiskorú az itteni ügynöksége- aki tényleg nagyon megbízható és neves is- meghatározta, hogy küldenek vele egy dadát.Ez a dada vele lenne mindig, mindenhol, aki vigyáz. lehetséges, hogy csak egy hónapról van szó, de lehet, hogy hosszabb időről. Még nem tudjuk az időtartamot, mert friss a dolog.
Tényleg nagyon megbízható az ügynöksége!!!!
Nem tudom, hogy elengedjem-e?Mert nagy lehetőség ez neki, de viszont még nem elég érett, teljesen gyerekes és most van a kamaszkora közepén.Nincs félsz érzete és felelősségtudata. De ha meg nem engedem, akkor azt fogja mondani, hogy elvesztette miattam a nagy lehetőséget!
Ki mit tanácsol?Anyukák, ti elengednétek?
Köszi szépen a válaszokat!
Irigylem a lányodat, hogy egyáltalán az anyukájának megfordult a fejében, hogy elengedje. Az én anyám 18 évesen az 5 napos balatoni nyaralást kapásból elutasította. És azóta is ott van bennem a tüske, pedig annak nem sok tétje volt, ezen meg ugye a jövője is múlhat akár.
Szóval jól gondold meg. Az is lehet, hogy majd ettől megkomolyodik, ha látja hogy bízol benne annyira hogy elengedd akkor igyekezni fog hogy ezt a bizalmat ne játssza el. Csak ne rágj minden francot a szájába, hogy ezt ne meg azt ne csináld. Egyezzetek meg, hogy mikor hívjon fel vagy legyen netközelben, mikor beszéltek és akkor te is nyugodt lehetsz meg ő is, mert nem "zaklatod" egész nap. Egyébként 15 évesen persze gyerek még, de nem árt ah elkezd tapasztalatokat szerezni, akár munka, akár a világban "egyedül" boldogulás terén. Később pályaválasztásban is könnyebben dönt majd. Én most itt állok 19 évesen, soha nem dolgoztam még, nulla élettapasztalattal sikerült a pályaválasztásban mellényúlnom, otthagytam az egyetemet, van 2-3 hónapom kitalálni mi legyek, de tapasztalat híján alig van ötletem rá.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogyha hagyod, hogy megtapasztaljon dolgokat akkor az csak az előnyére válhat. A kísérőjét mg próbáljátok előtte megismerni kicsit jobban, ha van rá lehetőség, akkor ti is nyugodtabbak lesztek.
19/L
Azt mondod még gyerekes, ebben az esetben fel sem fogná a munka miértjét és hogy mi az, hogy dolgozni. Én 15 évesen mehettem ki egyedül Finnországba egy táborba és nem volt velünk se tanár, se felügyelő, a polgármesterhez kellett bemenni, hogy megnézzen minket, hogy elmehetünk-e.
És el is mentünk...15 évesen a legbulibb az élet egyedül, én biztos, hogy az se érdekelt volna, mi a a munka.
Én meggondolnám ezt a dolgot.
15 évesnek dada a hülyeség,én ennyi idősen már majdnem önnelátó voltam,manapság annyi életképtelen fiatal van sajnos sokan még 18 évesen is anyucitól kérnek engedélyt levegőt venni is,meg hát nem tudnak egyedül felszállni egy vonatra...Na én ezt tartom durvának...
28N
lesz még ilyen lehetősége? kétlem...
van egy ismerősöm...a huga gyerekkora óta modellkedik,eszméletlen szép lány,magántanul volt gimi elsőtől,hogy mehessen mindenfele (szülők nélkül néha hónapokra is,kezdve kinától amerikáig,aurópában pedig sztem ami ország létezik)
ma is modellkedik,kivéve a vizsgaidőszakot,jövőre gépészként diplomázik,mint a báttya
ha más nem nyelvtanulás szempontjából nagy lehetőség ez a lányodnak
Szerintem ne egy 15 éves fiatal döntse el, hogy mit akar.
A mai 20 évesek se érettek annyira, mint amilyenek mi voltunk régen. Én csak egy megbízható felnőttel engedném el, nem ügynökség dadájával. Illetve egy kérdés. Mi van, ah nem jön be a kinti élet, munka? Vissza fog jönni tanulni? Vagy kint marad? Ki fogja kint ellátni, amíg nincs pénze? Ki fogja segíteni a szellemi fejlődését? Lehet hogy 25 éves koráig népszerű modell lesz, és utána mi lesz vele? Miből fog megélni, ha még iskolája, tudása sincs? Én. mint szülő ezt is mérlegelném. Ezt egy 15 éves fiatal nem látja át. Itt a szülőé a felelős döntés. Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!