Egy diplomás nő járhat kétkezi munkással?
Én úgy gondolom, a boldogságot nem iskolai végzettségre adják. Persze vannak kivételek, de egy kétkezi munkás is lehet nagyon rendes, és egy több diplomás is lehet oltárian debil.
Egy a lényeg, megértsétek egymást, és működjön minden.
bárcsak ezeket a válaszokat megmutathatnám anyámnak. Persze, hogy járhatsz vele, és hidd el okozhat neked kellemes meglepetéseket:) az én példám: értelmiségi családban nöttem fel, apám vegyészmérnök, anyám bankban dolgozott csoportvezetöként a valutaosztályon. Én közgazdasági sulit végeztem. Összejöttem a párommal, aki szakmunkásképzöt végzett, plusz van még 2 OKJ-s papírja. Nem azért nem diplomás mert hülye, hanem mert gyerekkorában is állandóan faragott, így asztalos lett ami a hobbija. Nna és mikor ideköltözött hozzánk ugye teljesen eltérö szokásaink voltak, amit a szüleim nehezen toleráltak. Mindig engem csesztettek vele kapcsolatban, miért nem tudja ezt vagy azt, miért csinálja ezt vagy azt, nem lehet vele beszélgetni (meg sem próbáltak!) stb. Végül addig szekáltak, míg kaptam egy jó kis idegösszeomlást és majdnem szakítottam vele emiatt. De mivel szerelmes voltam belé akkor is, együtt maradtunk. Még volt 2-3 hónap kritikus idöszak, nyeltem anyámék hülyeségeit. Aztán kezdték megszeretni. Most már olyan, mintha a fiuk lenne. Nemrég házasodtunk össze, van egy picilányunk is és tökéletes a házasságunk:)
A végzettség nem szabad, hogy akadály legyen köztetek! És ne érdekeljen ki mit szól hozzá. Aki ilyen miatt lenéz bárkit, önmagáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Vágj csak bele! Remélem minden rendben lesz:)
22/L
Nem mindegy h milyenek a barátaid/ családod, nyilván nem fogod megszakítani velük a kapcsolatot az új párod kedvéért.
Amúgy a nagyobb társadalmi különbségek előbb utóbb biztosan előjönnek. Lehet csak évek múlva de előjönnek.
A diploma egyébként is a legtöbb ember szemében presztízskérdés, hátralévő életedben mindig magyarázkodhatsz az újabb ismerőseidnek a pároddal kapcsolatban.
én most járok egyetemre, nyelvvizsgám van. Párom 4 éve egy karbantartó... Egy kis gyenge érettségivel.
De okosnak tartom, magához való esze megvan, saját területén tökéletes.
Szerelem a lényeg, lehet egy diplomás is sík hülye.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!