Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy diplomás nő járhat kétkezi...

Egy diplomás nő járhat kétkezi munkással?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 11:26
 31/98 anonim ***** válasza:
97%

sziasztok, ugyanazt akartam mondani, mint a 11:49-es:)

Nekem 2 diplomám van, és mivel az egyik kertészmérnök, nyilván növények között élem az életem. Ha úgy tetszik, kétkezi munkásnak számítok, akkor miről is beszélünk?

Az előző párom sem rendelkezett semmilyen végzettséggel, mégsem emiatt lett vége.

Egyébként sem a diplomájába szeretsz bele, egyénisége pedig akkor is lehet, ha szakmunkást végzett (és akkor sem biztos, hogy van, ha egyetemet végzett... mivel ezek egymással nem összefüggő dolgok)

Meg az ágyban sem számít a diploma.

Bár számomra is sokat elárul a kérdés kiírása - ne a mi hatásunkra gondold azt, hogy teljesen normális. Ha belülről nem így érzed, megette a fene. Bennem soha fel sem merült ez a kérdés (bár én túl emberségesnek számítok a mai világban)

2010. nov. 21. 12:06
 32/98 anonim ***** válasza:
96%
a kérdés felesleges. hogy összeillesz-e vele az úgyis hamar kiderül, érezni fogod, független attól, hogy milyen a végzettsége.
2010. nov. 21. 12:12
 33/98 A kérdező kommentje:

én nagyon-nagyon szeretnék Vele járni...már az első randin megfogott,űgy éreztem,mintha már rég ismerném Őt...imádom ahogy a szemembe néz és megölel..nagyon kedves ember

igazatok van,csak sajnos belémnevelték ezt a dolgot otthon

nehéz levetkőzni...de próbálom!! A kérdés kiirásával csak megerősitést szeretnék hogy jól gondolom és tényleg nincs semmi baj ezzel

22/L

2010. nov. 21. 12:14
 34/98 anonim ***** válasza:
96%

11:49-es vagyok.

Én jártam kétkezi munkással, mikor nekem már volt egy diplomám. Nem okozott gondot, jól elvoltunk, nem is emiatt lett vége. Ha tényleg ennyire megfogott, akkor lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni Vele. :)

2010. nov. 21. 12:31
 35/98 anonim ***** válasza:
29%
Szeritnem ez előbb-utóbb ki fog ütközni a kapcsolatotokban. A környezetemben már nagyon sok pár ment szét emiatt, voltak akik 1-2 hónap után, mások 20 év után.
2010. nov. 21. 12:50
 36/98 anonim ***** válasza:
86%

Aki 20 év után ilyen miatt megy szét, az a kapcsolat nem egymásról szólt...

Épelméjű embert ilyesmi nem zavar. Ha egy diplomás elvileg értelmiségi ember akkor pont, hogy őt nem kéne zavarnia. Az egész csak képmutatás. Ennyire nem kéne sznobnak lenni...

Mondom ezt diplomásként.

2010. nov. 21. 12:58
 37/98 anonim ***** válasza:
56%

Ahogy előzőekben írta egy magát kétkezi munkásnak tituláló férfi, hogy valószínűleg a legtöbb kétkezi munkással nem tudsz majd előbb utóbb miről beszélni. ez így van, akárki akármit mond.

engem meg még az idegesített sokszor hogy más témája se volt a pasinak, mint hogy a főnökét szidja, hogy az a diplomája ellenére milyen hülye. ez nem egy pasival fordult elő. na most akkor kinek milyen előítéletei vannak? :)

Kedves kérdező. a sorrend legye, te megismered. tetszik-nem tetszik. ha tetszik hazaviszed, és bemutatod. a szüleid is elbeszélgetnek vele. aztán mondana véleményt. te kicsi lány fiatal vagy, az a helyzet hogy ilyenkor még nem látsz tisztán. egyébként gondolom a srác se olyan idős. később is lehet ám tanulni. a kérdés, hogy van-e rá igénye. a másik, hogy milyen családból jön. ha volt gyerekszobája, akkor lehet hogy nem lesz gond. ha nem volt, akkor biztos.

Mindezek nem azzal függnek össze, hogy ki jó ember és ki nem. A diplomától senki sem lesz jobb vagy rosszabb, de tény, hogy más a kettő. Egyébként gondolom a srácot sem akarod annak kitenni, hogy rosszul érezze magát a te barátaid és családod között, azért mert érzi hogy nem oda való adott esetben.

Ja igen, és nézd meg, hogy tud-e helyesen írni :) ez máris egy támpont :) Ha leír 2-3 mondatot neked emailben ami tele van hibákkal, garantáltan nem lesz kedved folytatni vele. Voltam társkeresőn, és sajnos a szakmunkás fiúk 90 % szörnyen írt. Mit tegyek, ez már gáz.

2010. nov. 21. 13:20
 38/98 anonim ***** válasza:
91%

Páromnak sincsen diplomája és soha még csak szóba sem került a dolog mert egészséges párkapcsolatnak nem ez az alapja. Attól még nekem beletartozhat az érdeklődési körömbe az ő szakmája, ahogyan az enyém is az övébe. Arról nem ő tehet, hogy a szakmája nincs diplomához kötve, ahogyan én sem tehetek róla, hogy az enyém viszont igen.

Az intelligencia más kérdés. Bár úgy gondolom akinek van annak ez nem jelent problémát.

2010. nov. 21. 13:23
 39/98 anonim ***** válasza:
72%

"valószínűleg a legtöbb kétkezi munkással nem tudsz majd előbb utóbb miről beszélni. ez így van, akárki akármit mond."

Fogalmad nincs az emberi viszonylatokról!A levegőbe beszélsz lövésed sincs erről.

2010. nov. 21. 13:26
 40/98 anonim ***** válasza:
78%

"valószínűleg a legtöbb kétkezi munkással nem tudsz majd előbb utóbb miről beszélni. ez így van, akárki akármit mond"

Szánalmas mikor valaki ennyire lenézi a másik embert.

Beszélgettél te már kétkezi munkással? Vagy te már szóba sem állsz ilyen "alja néppel"?

Fogalmad sincs, hogy miről beszélsz...

2010. nov. 21. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!