Hogyan értessem meg a nővéremmel? Nem bírom!
13 éves lány vagyok...a nővérem 28, ő féltesó..neki van két gyereke,és férje..az egyik gyerkős 4 éves fiú..a másik 7 éves lány...
A probléma az..hogy állandóan hivnak hogy menjek át...ha átmegyek..a gyerekek szó szerint rajtam lógnak , 5percenként sír valamelyik , rettentő idegesítőek :S szeretem őket, de nem tudok mit kezdeni velük , nővérem pedig egyfolytában áthív , hogy menjek át..a nyáriszünet utolsó napján is rájuk kellett vigyáznom...aztán most , multhéten pénteken nem volt tanítás..és felhív hogy menjek át vigyázni a gyerekekre, reggel fél kilencre, és majd jönnek este...:O nem is értem hogy gondolta hogy végre még egy nap szünet,és én reggeltől estig bébicsőszködöm..hétközbe edzéseim vannak,sok órám minden nap, korepetálásaim..az egyetlen szabad napom a vasáranp..mert szombaton leckézek, takarítok , vásárolnuk apával...és vasárnap , mikor pihenhetné , folyton felhív , hogy menjek át...bevallom , néha füllentettem , hogy miért nem tudok,mert én nem birom elviselni hogy 5percenként hisztiznek valamiért, az egyik ezt nem akarja , a másik azt nem , nagyon idegesítő..:S , readásul nem is az Én korosztályom, és nem tudom hogy mondjam meg a nővéremnek, nem akarok bunkó lenni , mert szeretem őket , de ez borzasztó...tavaly karácsonkor megkért a nővérem, hogy had jöjjön át hozzánk a bátyám szenteste, mert ő csak neki főzne..(a férje rendőr, és 24. este dolgoznia kellett) és persze hogy mondtuk , hogy akkor jöjjön a bátyám , fél 7re..megbeszéltük..négy órakkor!!! csöngetnek, és jön a két gyerek, a nővérem , meg a bátyám..azthittem elküldöm őket..kaja 3 személyre volt főzve, takarítás közepén voltunk , még le se fürödtünk , a fa még nincs feldíszitve, minden káosz..a két gyerek elkezd rajtam lógni , a nővéremék beküldtek a szobámba a gyerekkel hogy odatehessék az ajándékokat a fa alá..kész káosz volt, egy borzalom..augyusztus óta ezt terveztek , és bunkó módon elrontották...márciusig "sirattam" a karácsonyt, hogy mennyire rossz volt..volt olyan ajándék , amit utólag találtunk meg a fiókba , meert e nagy káoszba ki se tudtunk tenni...
ezt csak azért irtam le ,hogy lássátok , tényleg mi a helyzet..
mikor itthonagyunk , folyton rettegek , hogy mikor állitanak be...többször volt hogy hivtak ,és mondtam hogy most nem tudok menni , errre fél óra mulva beállítottak , és el kellett mennem velük -.-"
MIT TEGYEK? HOGYAN ÉRTESSEM MEG A NŐVÉREMMEL HOGY NEKEM EBBŐL ELEGEM VAN? HOGY ÉN NEM VAGYOK EGY BÉBICŐSZ,ÉS NEM BÍROM ELVISELNI EZT!?
SEGÍTSETEK LÉCCI!
[bocsi az íráshibákért,és csak normális válaszokat lécci]
*terveztem.
bocsi a sok hibáért, siettem.
köszi , megpróbálkozom vele..csak nem tudom hogy mondjam neki , mert kb. mint egy gyerek "megsértődik"..vagyis..nem úgy , csak biztos mérges lenne rám ha ilyet mondanék..amugy meg szinte semennyi időm sincs, csak a szünetek..
3ig suli , aztán edzés , és korepetálás , hazaesek,tanulok,vacsora, és este 8 van...
szombaton , délbe, vásárolunk apuval, aztán ebéd, délután segítek takarítani , tanulok , és az egyetlen napom a vasárnap...és akkor is már félek itthon lenni , mert nem tudhatom , hogy mikor állítanak be..
Mond meg neki, h alkalmanként 5000Ft a bébicsőszködés.
Egyből ritkábban fog hívni, neked meg lesz egy kis zsebpénzed.
én egyszerűen megmondnám neki hogy szálljon már le rólam!
milyen dolog már az hogy folyton te vigyázol a gyerekeire!
hetente max. 2 órát vigyázol rájuk azt kész!
a végén már téged fognak anyu-nak hívni!
az a legrosszabb hogy a nővéred nem törődik a gyerekeivel, mivel még ő is egy "gyerek".nem áll készen a nevelésre és mivel te érettebb vagy és ki lehet használni ezért inkább rád hagyja a tennivalókat, pedig jól tudja hogy így is sok a dolgod!
szerintem ha legközelebb beállít a gyerekekkel akk mutasd meg neki a kérdésed és a válaszokat is, hadd jöjjön rá milyen szörnyű dolog amit veled művel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!