Csajok! Nem tudom, mit tegyek? Sürgős segítség kéne!
Szeretem a férjemet, ezt mindenképpen le kell szögeznem. De mostanában eléggé "ellaposodott" a kapcsolatunk. Az irodában a főnököm teljesen rámszállt, és egy hónapja vidékre kellett utaznunk egy meetingre, teljes hétvégére.
Az esti vacsoránál többet ittunk, mint amennyit kellett volna, és az ágyban kötöttünk ki.
Ma viszont kiderült, hogy terhes vagyok.
Nem tudom, mit tegyek. Elmondjam a férjemnek, hogy komoly esély van rá, hogy másé a gyerek? Felmondjak a munkahelyemen? Segítsetek, nagyon pánikolok!!!
Hát nézd, ha elmondod, ha nem, ez ki fog derülni, mivel gyakorlatilag csak a főnöködtől lehet a gyerek, a férjeddel védekeztél, vele nem. Egyértelmű kié a gyerek.
Először a férjednek mondd el, a főnöknek hát. Nem tudom mi a helyes. Én elmondanám, mert én amondó vagyok, hogy egy gyerek sorsáról nem csak annak kell döntenie, aki kihordja, hanem annak is , aki még ott volt, amikor fogant, tehát az apának is, de ez az én véleményem, a magyar törvények például csak az anyának adnak döntési lehetőséget. Az, hogy elmondod-e ezek után a főnöknek, passz. Ha megtartod akkor mindenképp mondd el, joga van tudni a gyerekéről, egyéb esetben azt mondom ahogy érzed, én elmondtam a véleményem erről a dologról, vagy megfogadod vagy nem.
Ne legyél már hülye, el ne mondd a férjednek! Titokban vetesd el a gyereket. Nyilvánvaló, hogy ezt a gyereket csak a saját lelkiismereted érdekében akarod megtartani, nem pedig mert szívből vágysz rá!
Világraszóló botrányt akarsz? Mert ha színt vallasz, az lesz. Vetesd el a gyereket, és válj el a férjedtől, aztán magadban rendezd el a dolgot és kezdj új életet. És maradjon neked örök lecke az eset.
szerintem ez kamu. ahhoz képest h férjes asszony aki dolgozik, itt kérdezősködik h mondja e el mindenkinek? ez akkora kamu. mintha egy tizenéves kérdezgetné h most mi lesz. te jó ég
és igen valószínű h elmentek ittak lefeküdtek és bumm terhes
Ha férjeddel védekeztetek a gyerekáldás ellen, akkor bizonyára még nem akartatok gyereket.
Aztán most megtudja, hogy mástól lesz...
Ha nem mondod el magad, hát ha nem hülye, akkor rájön, hogy vele védekeztetek, meg alig csináltátok.
Tulajdonképpen miért is ragaszkodsz annyira ahhoz, hogy megtartsd ez a magzatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!