Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tartasz életed legnagyobb...

Mit tartasz életed legnagyobb hibájának?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 19:17
1 2 3 4 5
 41/44 Aspartia ***** válasza:
100%
azt hogy hagytam magam anyám által manipulálni, hogy szar gimibe jártam, és hogy nem költöztem el otthonról már jóval korábban, hogy nem köteleztem el hamarabb magam egy komoly szakma mellett, és nem tanultam ki hamarabb. ja igen, és hagytam h az iskola/ szülők elhitessék velem hogy nem vagyok jó semmire, szóval a kishitűségemet is.
2014. júl. 28. 17:59
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

hogy kibékültem az exemmel és elhagytam miatta azt a pasit akit még midnig szeretek.

Ezt a választ( 14-es) én írtam, 4 ével ezelőtt. Mára a pasi akit szeretek a férjem, imádjuk egymást, boldogok vagyunk, jó munkánk van, kisállataink:) Jó volt újra olvasni, hogy honnan indultunk:)

2014. júl. 28. 21:52
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Mármint ugyanaz a férfi lett a férjem, akiről a válaszban írtam, hogy még mindig szeretem.
2014. júl. 28. 21:53
 44/44 anonim válasza:
Utolsó, aranyos a történeted. :) Most 4 évvel később milyen az életed?
2018. júl. 10. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!